Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Essi Unkuri ryöstön kohteena Roomassa! Upealle reissulle ikävä päätös

Essi Unkuri ryöstön kohteena Roomassa! Upealle reissulle ikävä päätös
Instagram / @essiunkuri

Miss Suomi-kisoista tuttu Essi Unkuri ja hänen rakkaansa Viljami Harjuniemi ovat palanneet takaisin Suomeen pari viikkoa kestäneeltä Interrail-reissulta.

He reissasivat muun muassa Lontoossa, Pariisissa, Sveitsissä sekä Italiassa parissakin kaupungissa. Viimeisin matkakohde oli Rooma, jossa Essi joutui ryöstön kohteeksi.

Hän kertoi fiiliksistään Instagramissa apean kuvan kera.

”Juostiin päivällä Viljamin kanssa metroon Roomassa kahvikupit kädessä. Metrossa oli paljon ihmisiä, mutta ei mitään hirveää ruuhkaa, johon oltiin tässä vaiheessa reissua jo totuttu. Olin ollut todella varovainen koko reissun ja aina pitänyt kaiken laukussa, laukun vatsan puolella ja käden siinä päällä,” Essi aloittaa.

”Tällä kertaa olin kiireessä, kädet täynnä ja ehkä liian tottunut tähän metromeininkiin. Puhelin unohtui siis hetkeksi housujen reisitaskuun. Tasku oli tiukka ja puhelin visusti siellä. Juteltiin Viljamin kanssa rintarinnan metrossa seisten ja huomaan kuinka eräs mies hivuttautuu aivan minun viereen niin, että tunnen hänen hengityksensä,” hän jatkaa tarinaansa.

”Käännyin katsomaan häntä ja yritin ottaa etäisyyttä. Metron ovet aukesi, kokeilin vaistomaisesti taskua ja huomasin, että puhelin oli poissa. En ollut tuntenut mitään, mutta ymmärsin heti että puhelin oli poistunut juuri metrosta miehen mukana.”

Essi joutui seuraavaksi sulkemaan liittymän, kortit ja puhelimen.

”Puhelin siis vaihtoi omistajaa, josta seurasi monen tunnin operaatio sulkea liittymä, kortit ja puhelin. Kieltämättä ärsytti. Onneksi kyseessä oli kuitenkin vain materiaalia.”

Essi kehottaa olemaan aina varovaisia reissussa ja pitämään tavaroista huolen.

Myös Sampo Kaulanen kertoi kommenteissa joutuneensa melkein ryöstön kohteeksi Roomassa.

”Olipa perseestä! Rooma kyl yks perkele, minut koitettiin ryöstää siellä väkivalloin. Ei onnistunu mut oli kyl pelottava tilanne,” Sampo sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos