Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Esko Eerikäinen paljastaa, mikä häntä hävetti lapsena: ”Muistan lapsena, kun…”

Esko Eerikäinen paljastaa, mikä häntä hävetti lapsena: "Muistan lapsena, kun..."
Instagram / @eerikainenesko

Juontaja ja entinen Hunks-tanssija Esko Eerikäinen palasi hiljattain Kolumbiasta Suomeen saatettuaan äitinsä takaisin kotimaahansa.

Reissu oli Eskolle raskas, sillä hän joutui jättämään äidin sukulaisten kanssa Kolumbiaan hänen palatessaan Suomeen. Onneksi lohdutuksena vastassa olivat Victoria-tyttären 14-vuotissynttärit.

Kolumbiasta kotoisin oleva Esko kertoi Instagramissa pari päivää sitten, mikä häntä hävetti lapsena, kun hän oli muuttanut Kolumbiasta Suomeen.

”Mä muistan lapsena kun olin just muuttanut Suomeen kuinka mua hävetti olla erilainen, se että osasin puhua Espanjaa ja sitä että olin Kolumbiasta. En halunnut erottua massasta… onneksi jossain vaiheessa tajusin että se että olen erilainen tekee musta ainutlaatuisen,” Esko sanoo.

”Se että olen erilainen on mulle Ok ja nyt mä osaan olla ylpeä mun juurista. Se että mä tiedän että minusta ollaan ylpeitä toisella puolella maapalloa siitä millainen musta on tullut. Mulla on ihana perhe ja ihanat juuret jotka onneksi löysin uudelleen,” Esko jatkaa.

Seuraajat ovat kommentoineet kommenttikentässä Eskon paljastusta.

”Kaikki on arvokkaita juuri sellaisena kuin ne on. Ikään, sukupuoleen, taustoihin, tai omaan vakaumukseen katsomatta,” yksi sanoo.

”Me voidaan lähteä Kolumbiasta mutta Kolumbia ei lähde meistä ikinä,” seuraava kommentoi.

”Voit olla ylpeä juuristasi,” kolmas sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos