Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Erika Vikman osallistui Sini Ariellin haasteeseen: tältä näyttää Erika ilman meikkiä

Erika Vikman osallistui Sini Ariellin haasteeseen: tältä näyttää Erika ilman meikkiä
Instagram / Erika Vikman

Somevaikuttaja Sini Ariell kertoi hiljattain menettäneensä seuraajia poseerattuaan livelähetyksessä ilman meikkiä. 700 seuraajaa lähtivät läppäsemään, mutta Sinillä oli heti vastaus valmiina: hän aloitti haasteen #siniariellhaaste, jossa hän pyytää julkkiksia poseeraamaan ilman meikkiä.

Yksi haastetuista oli Erika Vikman.

”Sini Ariell haastoi mut meikittömyyteen ja filtterittömyyteen. Välillä hyvä olla au naturel. Hyvää huomenta!” Erika vastasi meikittömällä kuvalla omissa stooreissaan.

Sini kiitti Erikan rohkeutta.

”Enpä jatka ihmettelyä sen enempää sillä ymmärrän haasteen olevan iso juttu sillä me elämme mieluummin kulississa ja piiloudumme meikin ja filttereiden taake. Pelko aidon itsemme näyttämisestä on kasvanut liian korkealle, koska olemme pitäneet kulisseja yllä liian kauan,” hän aloittaa.

”Olen itsekin antanut itsestäni jo vuosia feikattua materiaalia someen, ihan niinkuin muutkin. En ole itse yhtään sen parempi tässä asiassa. Tarkoitukseni on herättää näyttämään myös se todellisuus, jotta sokaistunut kansa ymmärtää tavoittelevansa jotain mikä ei ole totta, verraten itseänsä filtteröityihin kasvoihin ja kroppaan… Kiitos ja jatketaan haastetta,” Sini kirjoittaa.

Erikan lisäksi haasteeseen ovat vastanneet muun muassa Anna Puu, Vappu Pimiä ja Tiina Jylhä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos