Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Erika Helin pääsi pois sairaalasta ja mietti uusia tuulia: ”Katsotaan, vienkö hautaan”

Erika Helin pääsi pois sairaalasta ja mietti uusia tuulia: "Katsotaan, vienkö hautaan"
Instagram / Erika Helin

Miss Suomi-kisoista ja OnlyFansistä tuttu Erika Helin kertoi viime viikolla joutuneensa sairaalaan vatsakipujen vuoksi. Hän ei avannut syytä vatsakivuille, mutta sairaalareissu sai Erikan miettimään elämäänsä uudessa valossa.

”En tiedä onko millään mitään väliä. Toisaalta tekisi mieli laittaa koko elämä uusiksi. Ei siksi että katuisin mitään, vaan ehkä enemmänkin ei jaksaisi kantaa niin raskasta taakkaa aina. Kun koittaa aina muuttaa maailmaa ja välittää ihmisistä, mutta lopulta ollaan vaan kaikki tosi pieniä ja mitättömiä ja korvattavissa,” hän kirjoitti Instagramissa.

Erika kertoo olevansa väsynyt henkisesti ja miettii, että pitäisi antaa itselleen tilaisuus lepoon.

”Tuntuu kaukaiselta, mut ehkä meen jo 2 viikon päästä normaalisti salille ja mulla on kauheesti energiaa, aurinko paistaa ja ainut asia mikä siinä hetkessä saattaa harmittaa on kova tuuli. Sellaisissa tilanteissa pitäisi aina muistaa olla kiitollinen. Että on vaan ihan normaalia elämää.”

Erika kertoo saaneensa lääkäriltä vihdoin luvan kävelylle. Hän miettii samalla, että ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tuntuu siltä, että paluumuutto Suomeen ei olisi huono idea.

”Jos mulle tarjottais jotain tosi mun näköistä duunia niin tulisin heti. Mutta myös freelancer-lusmuilu ja bikinikuvien ottaminen etelässä menettelee. Menettelisi myös idässä.”

”Hotellilusmuilu Sveitsissä ei enää menettelisi. Ois kiva jakaa koko tarina sieltä, mutta kukaan ei kuitenkaan uskoisi niin pidän sit tämän vaan itellä. Katsotaan vienkö hautaan.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos