Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Entinen missi Riikka Uusitalo joutui karusti dumpatuksi: kerrankin uniikki syy!

Entinen missi Riikka Uusitalo joutui karusti dumpatuksi: kerrankin uniikki syy!
Instagram / Riikka Uusitalo

Miss Suomi-kisoista tutut Riikka Uusitalo ja Katariina Juselius juttelivat treffailukokemuksistaan uusimmassa SOS-podcastinsa jaksossa.

Riikka kertoo saaneensa bänät varsin kummallisesta syystä.

”Mie sain bänksit keväällä. Elämäni ehkä karuimmat bänksit,” Uusitalo paljastaa.

Hän paljasti olleensa hyvin ihastunut deittiinsä.

”Jälkikäteen olen tajunnut, että olin ehkä enemmän ihastunut siihen ideaan ja mie halusin olla häneen tosi ihastunut ja halusin, että tästä tulee jotain ja tämä on vuosisadan rakkaustarina, vaikka siinä ei ollut niin räiskyvää kemiaa,” Uusitalo kertoo.

Riikka matkusteli paljon, kun taas deittikumppani piti kotioloista. Eräiden juhlien jälkeiset jatkot aiheuttivat hieman takapakkia suhteessa, jonka jälkeen he kuitenkin palasivat yhteen uudelleen. Riikka ehdotti tällöin, että he voisivat tavata useammin. He olivat tavanneet vain noin kerran viikossa, mutta viestitelleet tiiviisti.

”No, ei, hän sitten vastasi, että täytyykin tässä miettiä, kun on niin kovasti työkiireitä, stressiä ja kaikkea, tukka lähtee päästä ja allergia. Hänellä on niin paha allergia, että hän ei pysty näkemään minua niin paljoa, mutta hän selvittelee tässä allergiaansa ja nuhanenäänsä ja tilannettaan ja palaa sitten, jos tässä nyt kuitenkin jotain olisi,” Uusitalo kertoo.

”Mie olin, että juu, ei tarvi palata.”

”Onko sut dumpattu siis allergian takia?” Juselius kysyy.

”On! Allergian takia!” Uusitalo vastaa.

Uusitalo törmäsi myöhemmin deittiinsä baarissa.

”Sitten hän alkoi aivastelemaan. Jonkun kymmenen kertaa putkeen! Tuli vähän sellainen pieni, hyvä iva siitä, että no niin, aivastele nyt siinä sitten, et ainakaan ketään muutakaan täältä kotiin nappaa,” Uusitalo sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos