Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

Julkkikset

Emili Kumpuniemen vaivalla luotu ura katosi kuin tuhka tuuleen – Instagram hakkeroitiin

Emili Kumpuniemen vaivalla luotu ura katosi kuin tuhka tuuleen - Instagram hakkeroitiin
Facebook / Emili Kumpuniemi

Personal trainer ja urheiluhieroja Emili Kumpuniemi oli hiljattain mukana Kata Kämäräisen Tarinoiden takaa-podcastissa. Hän kertoi uusimmassa jaksossa, miltä tuntuu, kun koko vaivalla rakennettu ura pyyhkäistään pois.

Emilillä oli Instagramissa kymmeniä tuhansia seuraajia ja Instagrain ylläpitämisestä oli tullut hänen leipätyönsä. Eräänä päivänä hänen Instagraminsa kuitenkin hakkeroitiin ja kaapattiin.

”Olen elänyt sisällöntuottajan varmaan pahinta painajaista eilen. Tai siis elän edelleen,” Kumpuniemi kertoi Kämäräisen podcastissa.

”Mun tili hakkeroitiin ja kaapattiin. Mun IG-tili, mitä olen kasvattanut 4–5 vuotta ja (jonka avulla) olen luonut uran tyhjästä itselleni ja nähnyt siihen ihan älyttömästi vaivaa, niin sormia napauttamalla se vietiin,” hän jatkaa.

Instagram on tuonut hänelle leivän pöytään ja voin leivän päälle jo jonkin aikaa, joten sosiaalinen media on hänelle hyvin tärkeä työväline.

”Jos se olisi ”vaan IG”, niin ihan sama, mutta kun tämä on mun työ. Tämä on jollain tavalla verrattavissa siihen, että vakkari duunista saisi potkut tai lomautuksen. Sä menet aamulla töihin ja sulle sanotaan, että sua ei tarvita täällä enää, mene etsimään uutta työtä,” Kumpuniemi sanoo.

”Mä olen työtön tällä hetkellä, koska mulla ei ole käyttäjätiliä, missä luon sisältöä.”

Hän ei tiedä, tuleeko koskaan saamaan Instagramiaan takaisin.

”Minuutti kerrallaan eteenpäin. Olen tehnyt sen mitä pystyn,” hän toteaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos