Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Elon Musk syyttää kommunismia siitä, että Vivian-tytär vihaa häntä

Elon Musk syyttää kommunismia siitä, että Vivian-tytär vihaa häntä
Instagram / Elon Musk

Miljardööri Elon Musk kertoi hiljattain Financial Timesille avoimesti välirikostaan tyttäreensä Vivianiin. Vivian ei enää puhu isälleen ja hän on jopa laittanut hakemuksen sisään uudesta etu- ja sukunimestä sekä syntymätodistuksesta, joka kuvaa paremmin hänen sukupuoli-identiteettiään.

Musk sanoo Vivianin vihaavan häntä siksi, että ”uus-marxilaiset ovat vallanneet koulut” ja vaikuttaneet hänen tyttäreensä.

”On yleinen käsitys ja kommunismia luulla, että jos on rikas, niin on paha. Suhde tyttäreeni voi muuttua, mutta minulla on hyvät välit muihin lapsiini,” Musk sanoi Financial Timesille.

Muskilla on kymmenen lasta, joista kuusi hänellä on Justinen kanssa. Heidän avioliittonsa päättyi eroon vuonna 2008. Eron jälkeen Justine on tilittänyt paljon avioliitosta ja siitä, kuinka Musk kohteli häntä.

”Elon arvosteli minua jatkuvasti ja huomautteli asioista, joissa koki minut puutteelliseksi. Sanoin usein, että olen hänen vaimonsa – en työntekijänsä. Yhtä usein hän vastasi, että jos olisin hänen työntekijänsä, hän erottaisi minut,” Justine sanoi ranskalaisessa Marie Claire -aikakauslehdessä vuonna 2010.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos