Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ellu Gustafssonin kohtalokas Nepalin reissu sai pysähtymään: näin terapeutti kommentoi

Ellu Gustafssonin kohtalokas Nepalin reissu sai pysähtymään: näin terapeutti kommentoi
Instagram / @ellugee

Entinen nyrkkeilijä Elina Gustafsson toteutti hiljattain unelmansa ja lähti kiipeilyreissulle Nepaliin.

Reissu oli tapahtumarikas eikä aivan ruhjeetonkaan, sillä Elinan kiipeilynaru petti ja hän luisui vuorta alas metritolkulla. Samassa hujakassa hän mursi ristiluunsa ja vietti myös jonkin aikaa Katmandun sairaalassa ennen Suomeen palaamista.

Nyt Elina on pitänyt kotona rauhallisen päivän ja käynyt muun muassa etäterapiassa puhumassa tapaturmastaan.

”Terapiassa käytiin läpi mun tapaturmaa ja sitä, että tunnetasolla se ei tunnu miltään. Terapeutti totes, että sä olet mestari blokkaamaan ja peittelemään niin fyysiset kuin psyykkiset kivut pois. Se on totta, olenhan sitä tehnyt ihan ammatiksi asti, keho ja mieli iskee heti suojauksen päälle,” Ellu kirjoitti.

Elina kertoi Nepalin matkan aiheuttaneen hänessä tärkeitä oivalluksia, sillä hänen oli mahdollista pysähtyä ajatustensa kanssa.

”Sain myös terapeutin hyvin iloiseksi ja ylpeäksi, kun kerroin mitä kaikkia oivalluksia Nepalin matka sai aikaan. Sanonta ”pitää mennä kauas nähdäkseen lähelle” iski tämän reissun aikana.”

”Puhuttiin myös pysähtymisestä. Olen monesti ahdistunut ajatuksesta pysähtyminen. siitä tulee mieleen muumioituminen sohvalla jne.”

”Mutta eihän sen sitä tarvitse olla, jokaisella oma tapansa. Mä pysähdyn ajatusteni kanssa liikkeessä.
tasasessa liikkeessä ja mieluiten vielä luonnossa. Pysähdyin, syvennyin ja makustelin monen asian äärellä nepalissa, sillä siellä oli aikaa ajatella ja kävellä, tasasen tappavasti,” hän lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos