Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Elina Gustafssonin nostalginen kuva aiheutti syvällisen keskustelun: katso kuva!

Elina Gustafssonin nostalginen kuva aiheutti syvällisen keskustelun: katso kuva!
Instagram / @ellugee

Koulut ovat tämän vuoden osalta tulleet päätökseen ja entinen nyrkkeilijä Elina Gustafsson julkaisi valmistujaisten kunniaksi Instagramissa nostalgisia kuvia.

Ensimmäisessä kuvassa Ellu poseeraa koulukuvassa yläasteikäisenä ja toisessa näemme Ellun ja hänen ystävänsä Annan. Kuvasarjan yhteydessä Ellu kertoo omasta koulumenestyksestään.

”Tokassa kuvassa näette riiviö ellugeen ja hänen pahapari toverinsa Annan, jotka oli todella hukassa yläasteen loppuessa. Ei tiedetty ollenkaan, mihin päin elämässä lähtisi seuraavaksi. Saatiin sitten ihan kuningatar idea, et jäädän luokallemme ni saadaan yksi lisävuosi aikaa miettiä,” Ellu sanoo.

”Noh, se ei ihan menny maaliin, sillä vain Anna jäi ja mun kaikki nelosen numerot nostettiin vitoseen. Ei niin upeasta koulumenestyksestä huolimatta, meistä kummastakin on tullut kelpo kansalaisia. Oma tapa olla ja elää elämäänsä löytyi,” hän jatkaa.

”Haluan muistuttaa sua nuori tai vanhempi, sä et oo epäonnistunut mitenkään, vaikka et olisi saanut kympin riviä, stipendiä tai muuta yhteiskunnan ”vain tehokkaat palkitaan” palkintoa.”

Ellu lisää lopuksi, että numerot eivät merkitse mitään tai määrittele ihmisen arvoa.

Seuraajat ovat kommentoineet Ellun julkaisuun julkaisemalla samaistuttavia tarinoita.

”Ihanaa Ellu G. tämä tsemppi ei olis voinu tulla oikeampaan aikaan. Oma tytär kamppaillut jaksamisen kanssa n. vuoden ja nyt keväällä rästinyt kouluhommia, jotta pääsee jatkamaan syksyllä kasiluokalle. Kauheaa katsoa äitinä vierestä, kun oma lapsi voi huonosti ja mistään ei tunnu saavan hänen tarvitsemaansa apua,” eräs kommentoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos