Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Elina Gustafssonia isketään Anskun nenän edessä: näin Ansku reagoi

Elina Gustafssonia isketään Anskun nenän edessä: näin Ansku reagoi
Instagram / @ellugee

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja tanssinopettaja Ansku Bergström saivat kotiinsa vieraaksi Maria Veitolan ohjelmassa Yökylässä Maria Veitola.

Ohjelmassa kävi muun muassa ilmi, että Ansku ja Ellu jakavat ihan kaiken aina hammasharjaa, deodoranttia, peittoa ja rahoja myöten. Kahvia he eivät kuitenkaan jaa.

Pariskunta tapasi vuonna 2021 Tanssii tähtien kanssa-kisassa, jonka ohessa ja jälkeen he jatkoivat tapailemista muilta salassa. He eivät halunneet paljastaa suhdettaan vielä alkumetreillä, sillä he eivät olleet varmoja sen kestävyydestä.

Suhde on kuitenkin edennyt ja pariskunta on hulluina toisiinsa. Ohjelmassa Veitola tiedustelee, onko vastaan tullut kriisejä. Ongelmaksi ilmeisesti muodostuu ajoittain se, että Elina tullaan iskemään Anskun silmien alla.

”Ellua tullaan tosi paljon iskemään. Ihan missä vaan,” Ansku kertoo.

”Vaikka hississä,” Ellu jatkaa.

”Ihan vaikka hississä, todellakin! Mun nenän edessä,” Ansku myöntää.

”Nyt kun on lesbopariskunta niin on jotenkin helpompaa tulla änkeemään siihen viereen. En tiedä, mutta niistä on tullut muutamia kriisejä, että mulla on mennyt pata jumiin,” Ansku jatkaa.

Tähän Ansku reagoi yleensä mököttämällä ja hiljentymällä, mutta hän ei ole vihainen puolisolleen. Tilannetta ei kuitenkaan helpota se, että Ellu hymyilee iskuyrityksille.

”Sä alat hymyilee sille noin, just tolleen, niin sitten mä oon silleen, et kiva. Se on sun luonnetta, enkä halua, että lopetat sun olemista,” Ansku kuitenkin sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos