Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Elina Gustafsson sai osakseen ”white savior” -kommentointia: näin hän vastasi

Elina Gustafsson sai osakseen "white savior" -kommentointia: näin hän vastasi
Instagram / @ellugee

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson on paraikaa vierailemassa Keniassa. Hän ja Ansku Bergström vierailivat kenialaisessa esikoulussa, josta Ellu julkaisi muutamia kuvia lasten kanssa. Kuvaamiseen oli saatu lupa, mutta Elina alkoi nopeasti kuvien julkaisemisen jälkeen saada osakseen ”white savior” -kommentointia.

Ellu on nyt julkaissut kuvat uudelleen ja kirjoitti kommenttikenttään mietteitään saamastaan kuramyrskystä.

”Poistin nää kuvat eilen, kun mulle alkoi tulla white savior kommentointia, et mun pitäis poistaa nää kuvat. Poistin kuvat, koska olin ymmälläni, et mitä tapahtuu? en halunnut joutua somemyrskyn kohteeksi, ennen kun olen selkeyttänyt ajatuksiani asiasta. olen koko päivän miettinyt, et kuka saa auttaa ja ketä ja mikä on oikeanlaista auttamista vai onko sellaista?” hän kirjoittaa.

”Kerroin päivästä, niinkuin muistakin. päästiin käymää esikoulussa, jossa lapset odotti, koska pääset esittämään ihanat tanssiesityksensä meille. Voi mikä ilo ja riemu lapsilla olikaan ja miten he olivat kovasti odottanut näkevänsä meidät.”

”Näille lapsille tämä koulu on lottovoitto, eikä heidän tarvitse maksaa siitä mitään. he ovat täysin lahjoitusten varassa. vietiin paikalle mehua ja autettiin kahta tyttöä kopiopaperi ja koulukirja maksuissa. Meillä oli lupa kuvata ja miten innoissaan lapset olivat heti tulossa kuviin ja koskettamaan jos pääsivät tungoksessa.”

Elina ihmettelee, miten kaiken tämän ilon ja hyväntuulisuuden julkaiseminen oli niin väärin.

”Ja tämän kaiken julkaiseminen oli väärin? tiedon levittäminen, että apua tarvitaan? vertaus suomalaisten köyhyyteen.. ei luoteta siihen, että aikuinen joka on antanut luvan tähän ei tietäisi lasten parasta? Mulle tuli tämän jälkeen monta viestiä, miten tarve auttaa on noussut ihmisissä.”

Elina kertoi kuitenkin jo aikaisemmin, että olisi käynyt koulussa vierailemassa, vaikka ei olisikaan saanut lupaa kuvata. Hän lisää, että aikoo aina auttaa ja tehdä hyvää.

”Mulle tärkeintä silti on, et jos vaan voi, niin autan. en voi koko maailmaa pelastaa, mut jos voin tehdä jotain hyvää ja siitä jakaa tietoisuutta eteenpäin, niin sen teen, paskamyrskyn kanssa tai ilman.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos