Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström hankkivat asunnon ollessaan Meksikossa: näin siinä kävi

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström hankkivat asunnon ollessaan Meksikossa: näin siinä kävi
Instagram / @ellugee

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja hänen rakkaansa Ansku Bergström viettivät useamman viikon Etelä- ja Väli-Amerikassa sekä Keniassa. Pariskunta julkaisi matkaltaan huimasti kuvia ja videoita, mutta yhden asian he pitivät omana tietonaan tähän saakka.

Ellu nimittäin kertoo kaksikon hankkineen uuden asunnon ollessaan Meksikossa.

”Oltiin Meksikossa kun pikkuketulle tuli vastaan kämppä. Katseltiin asuntoja, kun meillä oli tarkotus muuttaa matka jälkeen uuteen kotiin. Mulle tuli heti viba, et tää on meidän seuraava koti, mut ei päästä sitä kattoo paikan päälle…,” Ellu kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Ihan päätä pahkaa hän ei kuitenkaan rynninyt asuntoa nappaamaan, vaan antoi asian hautua mielessään pari päivää.

”Pari päivää pidin asiaa hautumassa ja intuitio vaan sanoi et ”ota se.” Pienessä viinipäissämme sitte rannalla sanoin et nyt otetaan se kämppä, mä muutan meidät heti ku tullaan muuttofirman kanssa, koska pikkuketulla on täys tohina päällä eikä pysty pakkaamaan,” hän jatkaa.

Muutto hoidettiin pulkkaan heti matkan päätteeksi ja Elina kertoo hommaan menneen 14 tuntia. Muutto meni kuitenkin ilmeisesti hyvin.

”14h pakkasin ja muutto sujui kun tanssi ja nyt meillä on aivan ihana koti. Kannatti kuunnella vaistoa, niinkuin aina. Ollaan oltu 6 päivää kotona ja täällä lumen keskellä pumbat, jellonat ja kirahvit tuntuu aika kaukaselta muistolta,” hän sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos