Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Dora Palmroos urasuunnitelmistaan: ”Oon vaan nolo ja tyhmä jos…”

Dora Palmroos urasuunnitelmistaan: "Oon vaan nolo ja tyhmä jos..."
Instagram / @dorapalmroos

Diili-ohjelmasta tuttu yrittäjä Dora Palmroos jakoi Instagramissa suuria uutisia. Hän kertoi uutisista innokkaasti tyylikkään kuvan kera.

”Viime perjantaina palautin mun väitöskirjan tutkimussuunnitelman ja hakemuksen tohtoriohjelmaan. Vieläkään ei oo hirveesti hajua mihin oon ees ryhtymässä ja ajattelin aluks, että kerron tästä vasta kun kaikki on ihan 100% varmaa ja mulle ylipäätään on myönnetty opiskelupaikka, koska muuten oon vaan nolo ja tyhmä jos en pääsekkään,” Dora kirjoittaa somessa.

Dora sanoo, että monesti onnistumisista kerrotaan vasta sitten, kun homma on melkein purkissa.

”Epäonnistumisista puolestaan vaietaan, joka luo illuusion siitä, että kaikki muut ympärillä vaan onnistuu. Siks mä lupaan, että jos tää homma failaa niin tuun kertoo siitäki,” Dora sanoo.

”Mutta mielummin oon nolo ja tyhmä, joka yritti ku nolo ja tyhmä, joka ei koskaan yrittäny,” hän lisää.

Dora kertoo haaveilleensa väitöskirjan tekemisestä jo tovin, mutta suunnitteli aluksi sen rustaamista vasta eläkeiässä. Hän kuitenkin päätti kirjoittaa sen nyt, sillä unelmien lykkääminen ei ole hyvästä. Hän ei myöskään tee tohtoriohjelmaa paremman tittelin, vaan itsensä kehittämisen takia.

”Se mikä mua kiinnostaa on itsensä kehittäminen ja haastaminen ja tietty mun tutkimusaihe, jonka tieteellisestä tutkimisesta ja akateemisesta tarkastelusta oon aidosti vilpittömän kiinnostunu.”

”Oli lopputulos mikä tahansa niin oon jo nyt itestäni ylpee, koska pelkästään ton tutkimussuunnitelman tekeminen ei ollu mikään ihan pikku juttu,” hän lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos