Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Dokumentti paljastaa Britney Spearsin elämän pimeän puolen: surullinen totuus

Dokumentti paljastaa Britney Spearsin elämän pimeän puolen: surullinen totuus
Instagram / @britneyspears

Popin prinsessa Britney Spears vapautui isänsä holhouksen alta vuonna 2021, jonka jälkeen TMZ teki dokumentin holhouksen jälkeisestä elämästä. Dokumentissa Britney Spears: The Price of Freedom paljastetaan hyytäviä yksityiskohtia laulajan elämästä.

Laulajan mielenterveys on huolestuttanut jo jonkin aikaa, mutta viime aikoina hänen elämänsä on lähtenyt alamäkiluisuun.

Britneyn sanotaan elävän lähes eristyksissä kartanossaan Los Angelesissa. Hän ei ole tavannut lapsiaan pitkään aikaan ja lapset Jayden James ja Sean Preston sanovat, etteivät halua tavata äitiään ennen kuin hänen mielenterveytensä on kunnossa.

Dokumentin mukaan Britney ei tapaa muita ihmisiä kuin aviomiestään Sam Asgharia.

”Britney elää käytännössä eristyksissä. Suurimman osan ajasta hän on kotona yksin. Välillä hän ajelee vailla päämäärää ympäri Los Angelesia. Toisinaan hän ajaa syrjäiselle tielle parkkiin ja meditoi,” dokumentissa sanotaan.

Mediassa on myös huhuttu siitä, että Asgharia ei nähdä enää paljon Britneyn kartanolla.

Läpipiiri sanoo myös Britneyn väärinkäyttävän hänen reseptilääkkeitään ja ottavan vain lääkkeitä, jotka piristävät häntä. Lääkkeiden avulla hän voi pysyä hereillä päiväkausia, kunnes nukahtaa.

”Hän saattaa nukkua kolme päivää putkeen ja valvoo sitten monta päivää,” dokumentissa sanotaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos