Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Deppin ex-agentti puhuu: näyttelijä menetti rooleja jo ennen Heardin syytöksiä

Deppin ex-agentti puhuu: näyttelijä menetti rooleja jo ennen Heardin syytöksiä
Instagram / Johnny Depp

Näyttelijät Johnny Depp ja Amber Heard ovat istuneet oikeudessa j o viikkotolkulla muun muassa kunnianloukkaussyytteiden takia. Kumpikin osapuoli on vuoroin syytellyt toisiaan ja fanit ovat jakautuneet jomman kumman näyttelijän puolelle.

Hiljattain Deppin entinen agentti Tracey Jacobs paljasti, että Depp alkoi menettää rooleja elokuvissa jo ennen kuin Heard alkoi esittää väkivaltasyytöksiä. Independentin mukaan Jacobs kertoi, että Deppistä alkoi tulla hankala asiakas. Hän alkoi olla myöhässä kuvauksiin.

”Elokuvien työryhmät eivät tykkää siitä, että joutuvat odottelemaan tuntikausia ennen kuin tähti saapuu paikalle. Ihmiset alkoivat puhua, ja tämän takia monet eivät enää halunneet käyttää häntä elokuvissaan,” Jacobs sanoi oikeudessa.

Hän lisäsi, että myöhästelyyn vaikuttivat muun muassa alkoholin ja huumeiden käyttö. Hän sanoi, että joutui kahdesti lentämään Australiaan vuonna 2017 Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge-leffan kuvausten aikana muistuttaakseen Deppiä täsmällisyyden tärkeydestä.

Jacobs oli Deppin agentti 30 vuotta, kunnes vuonna 2016 hän irtisanoi Jacobsin. Jacobs ei vieläkään tiedä syytä irtisanomiselle.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos