Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Cristal Snow kertoo mönkään menneestä ystävänpäivästään: kuin suoraan romcomista!

Cristal Snow kertoo mönkään menneestä ystävänpäivästään: kuin suoraan romcomista!
Instagram / @iamcristalsnow

Viihdetaitelija Cristal Snow kertoi Instagramissa pieleen menneistä treffeistään. Cristal vietti taannoin aikaa Amerikassa New Yorkissa ja ilmeisesti myös ystävänpäivää tuli vietettyä amerikkalaisittain.

”Storytime. Yhtenä ystävänpäivänä Amerikoissa olin niin helevetin innoissani ’valentine’s day’- ajatuksesta, että sovin liian monet treffit samalle päivälle. Kaksi kivaa miestä jota tapailin satunnaisesti ja sitten ja yhden jonka olin tavannut baarissa,” hän aloittaa kuvatekstissä.

”Myöhästyin ekoilta treffeiltä puoli tuntia ja sitten systemaattisesti jokaiselta seuraavilta deiteiltä enemmän ja enemmän… Söin liikaa, join liikaa ja sitten aamun pikku tunneilla vielä kömmin exän kainaloon. Messy. Messy. Messyson,” hän jatkaa tarinaansa.

”Siksi luulen, että mut on kirottu olemaan yksin joka ystävänpäivä. Tosin onneksi Suomessa päivä on enemmän nimenomaan ystävänpäivä – eikä suklaakonvehtien, ruusujen ja suudelmien liisteröimä romanttinen pakkojuhla… tosin, on sekin ihanaa. Muutama vuosi sitten mulle lähetti tuntematon ihailija 20 punaista ruusua. Se oli hot.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos