Pidetään yhteyttä

Julkkikset

BB-Sofia on saanut haukkuja keskustelupalstoilla: näin häntä on nimitelty

BB-Sofia on saanut haukkuja keskustelupalstoilla: näin häntä on nimitelty
Instagram / @thesofiaelle

Big Brother Suomi-kisasta tutuksi tullut Sofia Tuomola on aktiivinen niin Instagramissa kuin Youtubessa, jossa hän julkaisee usein vlogeja seuraajiensa iloksi. Palattuaan Big Brother-talosta takaisin maailmaan, hän matkusti kotiinsa Britteihin ja julkaisi Youtube-videon, jossa hän vastaili seuraajiensa kysymyksiin, joita he esittivät Jodelissa.

Sofian melkein 50 minuuttia pitkällä videolla hän puhuu muun muassa siitä, miten häntä on haukuttu keskustelupalstoilla.

”Minua säälittää ihmiset jotka kirjottelvat Ylilauta-sivustolla. Säälittää niitä ihmisiä, jotka vihaa anonyymisti ja puhuvat niin rumasti ihmisistä. Avioihini ei mahdu, että miten joku voi puhua niin rumasti ihmisestä. Ja en kuitenkaan ole tehnyt näille ihmisille mitään väärää,” hän avaa.

Hän lisää, ettei hänen luonnettaan ole haukuttu keskustelufoorumeilla, vaan häntä on haukuttu ihmisenä.

”Minua on haukuttu mieheksi, transuksi, rumaksi. Nämä ovat kaikki sellaisia asioita, joita tiedän etten ole. En ole mies, nimeni on Sofia, ja minua ollaan kutsuttu myös vanhalla nimelläni. Nimeni on Sofia, se lukee passissani,” hän sanoo.

Eikä siinä kaikki, nimittäin Sofian seksivideotkin ovat levinneet netissä.

”Sekin kertoo vain siitä, että suurin osa on katsonut ne ja vetänyt käteen. Sitten heille on tullut paha mieli koska he ovat tajunneet, että Soffe sytyttää heitäkin. Ja jos heitä ei ole aiemmin sykkinyt Soffen kaltaisille naisille, niin nyt sykkii. Mielestäni tässä on paljon häpeää ja vihaa heitä itseään kohtaan, ja heillä ei ole asiat hyvin omassa elämässään.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos