Pidetään yhteyttä

Julkkikset

BB-Jonna avautui vakavasta sairaudesta, kukaan ei kuunnellut: ”Sä et KOSKAAN tiedä, mitä toinen käy läpi”

BB-Jonna avautui vakavasta sairaudesta, kukaan ei kuunnellut: "Sä et KOSKAAN tiedä, mitä toinen käy läpi"
Instagram / Jonna Saari

BB-Jonna eli Jonna Saari on kärvistellyt kovien kipujen kanssa jo jonkin aikaa. Hän avautui terveydentilastaan Instagramissa ja sanoi olevansa sekä kivuissa että raivoissaan.

””Sellasta se on, ihan normaalia vauvan kanssa” = loppupeleissä reuma?,” hän aloittaa päivityksensä.

”Noin viikolla 6 vauvan kanssa mun ranteet kipeytyi TODELLA paljon. Jälkitarkastuksessa sanoin lääkärille sekä neuvolassa terkkareille, että en saa edes housuja ylös ilman viiltävää kipua. Joka kerta sama vastaus ”No voi voi, ompa kurjaa. Mutta vauvan kanssa tulee kaikenlaista”,” hän jatkaa.

Hän sanoo, että olisi ollut kiva tulla kuulluksi eikä vähätellyksi.

Kuukausia kului ja ranteet vain kipeytyivät. Kipu piti Jonnaa hereillä ja aamulla pelotti, miten päivästä selviää.

”Eilen tuli raja vastaan; laitoin vauvalle vaatteet päälle ja repesin itkuun, koska mua sattui niin paljon. Niinku oikeesti helvetisti. Et mun ranteet ja peukalo olisi tulessa.”

”Soitin lääkäriin ja tänään pääsin yksityiselle. Lääkärin ensimmäinen sana sen jälkeen, kun kuvailin oireet oli ”reuma”.” Meillä on sitä suvussa, mutta ei ollut tullut pieneen mieleenkään. Hän oli tästä aivan varma. (Toki ihmiset voi erehtyä).”

Jonna sai reumaan lääkityksen ja tutkimukset jatkuvat.

”Tällä hetkellä mun sisällä on surun lisäksi raivo. Tietenkään kaikkia kolotuksia ei voi perinpohjaisesti tutkia, mutta kyllä sen sitten tuntee, kun kaikki ei oo ok. Itse kärvistelin ihan LIIAN pitkään, kun aattelin, et tätä tää on.”

”Ja se, että sä et KOSKAAN tiedä, mitä toinen käy läpi. Se maailman rakkaimman vauvan hoitaminen kun on tuskallisen kipeää; se ei ole kivaa, enkä sitä toivo kenellekään,” Jonna lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos