Pidetään yhteyttä

Julkkikset

BB-Jassu evakuoitiin Selviytyjissä: ”Koko ajan pitää selvitä”

BB-Jassu evakuoitiin Selviytyjissä: "Koko ajan pitää selvitä"
Instagram / Jasmiina Yildiz

Sunnuntaina 9.10. Selviytyjät-ohjelman jaksossa nähtiin, kuinka BB:stä tuttu Jasmiina Yildiz evakuoitiin. Jasmiina oli sairastunut flunssaan ja hänet evakuoitiin klinikalle. Selviytyjät-formaatissa on sääntö, että kisaajat voidaan evakuoida saarelta hoitoon saaren ulkopuolelle ja hän saa palata takaisin, jos hän pystyy palaamaan 24 tunnin sisällä.

Jasmiina oli lähtenyt koskemattomuuskisan jälkeen pois saarelta veneellä. Vaikka ohjelmassa evakuointi näytettiin heti koskemattomuuskisan perään, Jasmiina kertoi OMG!-podcastissa evakuoinnin tapahtuneen myöhemmin.

”Olin silloin jo kovassa flunssassa. Vointini huononi,” Jassu sanoi viitaten koskemattomuuskisaan.

”En muista itse niistä päivistä oikein mitään. Huomasin itse, kun katsoin eilen tuota jaksoa, että siellä oli esimerkiksi tämä neuvottelusaarikin, ja en muistanut koko asiaa. Se kuvastaa sitä, kuinka sairaana olin ne päivät saarella,” Jasmiina jatkaa.

Koskemattomuuskisaa seuraavana yönä Jassu oli valvonut kuumeisena. Hän herätti erään kisaajan ja pyysi saattamaan häne päivystykseen lääkettä varten.

”En muistanut itse edes kuumetta, mutta Helmeri valaisi mua ja sanoi, että se oli ollut 39 asteessa.”

”Kaikki tietää sen, kun olet kotona hirveässä flunssassa ja voit nukkua peiton alla ja syödä jäätelöä. Tuolla ne olosuhteet on niin karut ja koko ajan on niin kylmä, että koko ajan pitää selvitä.”

Jassu kiidätettiin klinikalle seuraavana päivänä. Jassu sanoo klinikan olosuhteiden olleen karut.

”Siitä oli tehty Selviytyjät-klinikka. Kaikki peilit ja ovet oli peitetty, jotta en näe itseäni. Rupesin saamaan lääkkeitä ja nesteitä. Sitten lähti hoitosuunnitelman laatiminen.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos