Pidetään yhteyttä

Julkkikset

BB-Jasmiina surullisena isänpäivänä: ”Vuoden raskain päivä”

BB-Jasmiina surullisena isänpäivänä: "Vuoden raskain päivä"
Instagram / @jassuppii

Sunnuntaina vietettiin isänpäivää ja siinä missä osalle isänpäivä on mukava perheen kesken vietetty päivä, kaikille se ei sitä ole.

Big Brother Suomi-ohjelmasta tuttu Jasmiina Yildiz avautui isänpäivän tuntemuksistaan Instagramin tarinoissa ja paljasti, että hänen koiransa ovat hänen perheensä.

”Vuoden raskain päivä taas itselle avata some. Pieni suru puskee aina esiin. Enää en onneksi ole katkera tai tunne vihaa (kiitos terapia). Tunnen iloa muiden puolesta ja musta on ihana nähdä ja tuntea niin hyviä isiä!” Jasmiina sanoo tarinoissaan.

”Suru tulee vaan siitä, kun ei tiedä miltä tuntuu kun joillakin on hyvä ja rakastava isä. Se on uteliaisuutta, tunne jonka olisin halunnut kokea. Kaikille sitä ei kuitenkaan suotu ja mun ajatukset on tänään kaikissa teissä kenellä syystä tai toisesta ei ole elämässä isää ollut,” hän jatkaa.

Jassulla on kaksi koiraa: Minni ja Mette. Kun Jassu asteli pari vuotta sitten ulos BB-talosta, häntä ei ollut kukaan vastassa.

”Siks nää koirat on mun ainoa perhe. Tässä Minni on ihan pentu, tuolloin olin just vihdoin päässyt muuttamaan kotoa helvetistä pois ja Minni osittain auttoi mut henkisesti ylös. En koskaan osaa sanoittaa, miten merkityksellinen tää koira on,” Jassu sanoo Instagramissa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos