Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Avioeron kynnyksellä oleva Nanna Karalahti avautui: ”Itsesääli, viha ja katkeruus”

Avioeron kynnyksellä oleva Nanna Karalahti avautui: "Itsesääli, viha ja katkeruus"
Instagram / @nanna.karalahti

Entinen jääkiekkoilija Jere Karalahti ja hänen vaimonsa hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti laittoivat avioerohakemuksen vetämään 4. heinäkuuta. Puolen vuoden harkinta-aika on siis nyt käynnissä.

Nanna julkaisi Instagramissa paljonpuhuvan julkaisun, jossa hän miettii omilla jaloillaan seisomista ja sitä, kuinka omat surut pitää kantaa vahvana.

”Omilla jaloilla seisominen vaatii hyvin työstettyä päätä ja viisasta vahvaa kehoa. Omat jalat kestävät suuret surut, niiden avulla kyetään koviin päätöksiin. Ne horjuvat ja heiluvat, niitä koitetaan myös katkaista. Mutta ne eivät murru, vaan ne vahvistuvat,” Nanna aloittaa Instagram-julkaisussaan.

Hän mainitsee, että itsesäälissä on helppo alkaa rypemään.

”Koska omat jalat ovat ne, joilla meidän kuuluu seistä. Hetkeksi jalat voivat kadota marttyyriviitan alle, itsesäälissä on niin helppo ryvetä. Siellä muodostetaan puujalat vihan avulla, noustaan korkeuksiin ilman vahvuutta.”

”Onneksi peilin avulla huomaa, että jalat eivät olekaan vankat, vaan työkaluina erittäin heikot. Vaan parhaat ovat ne omat jalat – kun marttyyrinviitta; itsesääli, viha ja katkeruus poistetaan, jäljelle jää hyvintyöstetyt omat vahvat jalat, joilla on kevyt askel jatkaa elämää,” hän jatkaa positiivisesti.

Nannan seuraajat ovat kommentoineet julkaisuun tsemppiviestejä ja kehuneet Nannan syvällistä tekstiä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos