Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Archie Cruz tylytti Iida Vainiota radiolähetyksessä: tiukkaa kommenttia romanssista

Archie Cruz tylytti Iida Vainiota radiolähetyksessä: tiukkaa kommenttia romanssista
Instagram / @archiecruzz

Farmi Suomi-ohjelmasta ulos potkaistu kaksikko Archie Cruz ja Iida Vainio olivat hiljattain otsikoissa, kun heidät bongattiin viime viikolla Helsingistä ja Ruotsin laivalta läheisissä tunnelissa.

Archie kuitenkin päätti ”pikaromanssiksi” kutsumansa suhteen nopeasti ja hän on nyt antanut ikävällä sävyllä kuorrutettuja haastatteluja medialle. Muun muassa Iltalehdelle antamassaan haastattelussa hän kutsui suhdetta ”vitsiksi.”

Tänään 24. elokuuta Archie puhui suhteestaan Radio Rockin aamulähetyksessä. Hän tylytti Iidaa melkoisen ronskilla otteella.

”Farmilla oltiin, siellä oli tylsää eikä ollut mitään tekemistä. Siellä syntyi sellainen romanssi. Sitten kun sieltä pääsi, niin ehkä oli minun virheeni jatkaa sitä hommaa. Iida ehkä otti sen enemmän tosissaan kuin minä, mitä en ehkä tajunnut siinä vaiheessa. Mutta se alkoi valjeta minulle siinä pikkuhiljaa,” Archie sanoi Radio Rockin juontajille.

Archie sanoi viihtyneensä Iidan kanssa, mutta myönsi heti, ettei suhde olisi edennyt mihinkään.

”Olihan se hemmetin hauskaa. Mutta en ole menossa naimisiin, tai hankkimassa vauvoja tai mitään tällaista. Mutta ilmeisesti Iida oli ihan sillä ”state of mindilla”,” hän sanoo.

Juontajat kysyivät, miksei suhde olisi voinut edetä pidemmälle.

”No hei, ensinnäkin, Iida on 19-vuotias. Tosi nuori. Ja sitten jos aletaan puhumaan vauvoista viikon jälkeen kun ollaan tunnettu, niin se ei ehkä ole ihan kosher,” Archie sanoi napakasti.

Rokkari napautti vielä loppuun mauttoman kommentin, kun juontajat kysyivät heidän väleistään. Archie mainitsi, että he tulevat vielä tapaamaan Farmi Suomen loppukuvauksissa.

”Mehän tulemme näkemään siellä Farmi Suomen loppukuvauksissa, että eiköhän me siinä halit ja pusut anneta päälle, kunhan nyt ei yhdyntään asti mennä,” hän sanoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos