Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Apu: Anna Puu kommentoi kohun aiheuttanutta somekuvaansa: ”Mikään ei riitä”

Apu: Anna Puu kommentoi kohun aiheuttanutta somekuvaansa: "Mikään ei riitä"
Instagram / @annapuuofficial

Helmikuussa Anna Puu julkaisi viattoman hyväntuuliseksi kuvaksi tarkoitetun selfien, jossa hän poseeraa kehoa myötäilevässä mekossa peiliselfiessä.

Kukapa olisi arvannut, että kuva aiheuttaisi niin suuren haloon, että vielä kolme kuukautta myöhemmin Apu-lehden haastattelussa Anna joutui kommentoimaan kuvaa.

Annan julkaisemaan kuvaan kommentoineet fanit miettivät, onko Anna raskaana. Artisti sai osakseen myös kaikenlaista muuta kommentointia, jonka sävy oli negatiivinen.

”Älytöntä! Joku kommentoi: ”Jos haluaa kehorauhaa, ei kannata ottaa itsestään pömppömahakuvaa.” Mutta enhän minä ottanut sellaista! Se oli ihan normaali kuva. Minulla oli hyvä fiilis, vaikka tiesin, että en ole missään maailman timmeimmässä kunnossa. Minusta näytin ihan hiton hyvältä!” Anna kommentoi Apu-lehdelle.

Vain muutama vuosi aikaisemmin Annaa kehotettiin syömään enemmän.

”Naisena olemisessa mikään ei riitä. En tiedä miesten fiiliksiä, mutta ymmärtääkseni julkisuudessa olevien miestenkin painoa kommentoidaan koko ajan. Se on hirveää kajoamista. Kun sen ymmärtää, että tekee mitä tahansa, se on väärin… sen jälkeen alkaa vesi valua hanhen selästä. En voi tätä voittaa, joten parempi olla juuri sellainen kuin itse haluan,” Anna jatkaa.

”En minä ole enää 20-vuotias eikä minun tarvitse olla. Jokaisen vartalo on erilainen ja oli se millainen hyvänsä, kenelläkään ei ole oikeutta tulla utelemaan tai kommentoimaan. Oli se sitten keho-positiivisuutta tai ei.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos