Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Antti Tuiskun tulevaisuuden suunnitelmat haarautuvat lisää: taas uusi suunnitelma

Antti Tuiskun tulevaisuuden suunnitelmat haarautuvat lisää: taas uusi suunnitelma
Instagram / @antti_tuisku

Poppari Antti Tuisku vetää paraikaa viimeistä Mayhem-kiertuettaan, joka alkoi ryminällä Tampereella. Tuisku aikoo päättää artistiuransa Mayhem-kiertueen jälkeen ja hän on jo jokin aikaa puhunut tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Tuisku aikoo muun muassa muuttaa Espanjaan, josta hän on ostanut hiljattain kodin vuoren rinteeltä. Hän mietti aikaisemmin, että hän saattaa jopa tulevaisuudessa kasvattaa manteleita, sillä kodin pihassa on manteli-istutuksia.

Antti on valmistunut myös ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja hän on kertonut aikovansa laittaa oppinsa käytäntöön artistiuransa jälkeen. Nyt hän on paljastanut Instagramissa, että on kastanut varpaansa jälleen uusiin vesiin.

”Multa on kyselty lukemattomia kertoja mun suunnitelmista ja ajatuksista artistiuran jälkeiseen elämän vaiheeseen liittyen. Ajattelin nyt hieman avata näitä ajatuksia teille,” Antti aloittaa.

Antti kertoo lähteneensä osakkaaksi Minde-nimiseen yritykseen.

”Minden toiminnan keskiössä on madaltaa avun tarvitsijan kynnystä saada apua elämän erilaisiin haasteisiin. Tämän lisäksi Minde yhdistää eri terveysalan asiantuntijoita, kuten terapia- ja valmennus suuntauksen osaajia oikeille avun tarvitsijoille ja auttaa asiantuntijoita rakentamaan omia urapolkujaan,” hän kirjoittaa.

Ilmeisesti Minden toiminta on myös lähellä hänen uutta uravalintaansa ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina.

”Olen ollut vahvasti mukana kehittämässä tämän tarpeellisen, hienon start upin toimintaa ja tulenkin ensi syksystä lähtien tarjoamaan myös omaa osaamistani luonnollisesti Minden kautta,” hän paljastaa.

Nyt Antti keskittyy kuitenkin vielä toistaiseksi keikkakiertueeseensa.

”Juuri nyt kuitenkin ajatukseni ovat 110%:sti käynnissä olevassa kiertueessani. Viikon päästä tulemme Kuopioon ja Lahteen, joista molemmat kaupungit ovat loppuunmyytyjä,” Antti sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos