Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Antti Tuiskun huimat treenit Saariselällä: ”Oksu meinas lentää”

Antti Tuiskun huimat treenit Saariselällä: "Oksu meinas lentää"
Instagram / @antti_tuisku

Entinen poppari Antti Tuisku lopetti laulajan uransa viime vuonna Ruisrockissa. Hänen viimeisen kiertueensa Helsingin keikan taltiointia pääsee katsomaan huomenna kello 19:00 osoitteessa lippu.fi.

”Itselle jäi erityisesti tuolta kyseiseltä keikalta mieleen keikan lopulla tehty tempaus fanien osalta, kun viimeisen biisin aikana tuhannet sydämet nousivat ilmaan, eikä itkusta johtuen mun laulamisesta tullut enää yhtään mitään. Me katsotaan koko perheen voimin taltiointi huomenna täällä mökillä ja ollaan varauduttu liikutuksen tunteisiin,” Antti kertoo Gramissa.

Hän on ehtinyt myös nauttia hiihdosta Saariselällä. Hänen treenileirinsä oli tiukka ja hän koki uudenlaisen pahan olon tunteen.

”Terveisiä Saariselältä! Mulla on ollut täällä viikon leiri. Paljon treeniä ja viikon loppua kohti väsymys alkaa painaa ja harjoituskuorma kasvaa. Mutta on mennyt tosi hyvin. Sellaisia huomioita, että kun tänään tein kilpailun omaisen harjoituksen, niin en oo koskaan aikaisemmin tajunnut, miten se ”pahan olon tunne” eroaa hiihdon ja esimerkiksi jonkun kovan juoksu- suorituksen välillä (siis tietty nyt vain oma kokemus),” Antti kirjoittaa.

Hän koki jopa ihan uusia tuntemuksia keuhkoissaan.

”Tämän päiväisen suorituksen jälkeen nimittäin keuhkoihin sattui niin, että oksu meinas lentää yskimisestä. Kerta se on ensimmäinenkin. Ja vaikka vauhti ei vielä päätä huimaa, niin kehitystä on tapahtunut ja pienin askelin eteenpäin,” hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos