Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Antti Tuisku pyysi fanien mielipiteitä Bailantaista: totuus valkeni

Antti Tuisku pyysi fanien mielipiteitä Bailantaista: totuus valkeni
Instagram / @anttituisku

Laulaja Antti Tuisku julkaisi uuden vuoden kunniaksi Instagramissa selfien, jossa hän poseeraa hyväntuulisena 2023-lasit päässään. Kuvatekstissä hän kyselee, mitä mieltä seuraajat olivat Bailantai-konsertin taltioinnista, joka näytettiin Nelosella.

”Hyvää tätä vuotta kaikille! Jos katsoit eilen Bailantai- taltioinnin neloselta ja se herätti ajatuksia, niin kerro se tässä. Live- albumi löytyy nyt myös Spotifysta!” Antti sanoo kuvatekstissä. Hän mainitsee samaan hengenvetoon himoitsevansa pitsaa.

Seuraajat jakoivat innokkaasti mielipiteitään Bailantaista kommenttikentässä. Monet mainitsivat keikan olleen syksyllä huippu, mutta sen näkeminen televisiosta oli kirsikka kakun päällä.

”Mieletön, huippu! Bailasin menemään kotona ja samalla siinä tuli ”treeni” tehtyä. Ootte kyllä taitavia koko porukka,” ensimmäinen kirjoittaa.

”Katottu 3 krt ruudun kautta ja nyt uudelleen taas, paranee joka kerta, kun löytää uusia vivahteita!! Sun puheosuudet koskettaa ja saa kyyneleet virtaamaan,” eräs kommentoi.

”HUIKEA, upea, energinen, sykähdyttävä, villi, seksuaalinen ja tunteellinen,” kommentit jatkuvat.

”Oli mahtavaa nähä tollei editoituna ja masteroituna toi keikka! Näki semmosia juttuja mitä ei ees siinä livetaltioinnissa tai stadikalla nähny.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos