Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Antti Tuisku aloitti lyhytterapeutin hommat: näin paljon yksi sessio kustantaa

Antti Tuisku aloitti lyhytterapeutin hommat: näin paljon yksi sessio kustantaa
Instagram / @antti_tuisku

Entinen poppari Antti Tuisku kertoi jo taannoin sosiaalisessa mediassa opiskelleensa ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Tämän kesän Ruisrockissa nähtiin Tuiskun viimeinen keikka ja nyt popparin ura on jäänyt taakse. Antti jatkaa uuden uran parissa ja hän onkin avannut jo vastaanottoaikoja lyhytterapeutin sessioita varten.

Tuisku kertoi Instagramissa, että terapiasessioita voi varata Minde.fi:n kautta.

”Moikka kaikki! Multa on tasaiseen tahtiin kyselty terapiatyön osalta vastaanottoaikoja ja että mistä niitä voi varata. Ilokseni voin kertoa, että olen saanut vapautettua hieman aikoja tulevalle syksylle,” Antti paljastaa.

”Esittelyyni ja varauskalenteriin pääset tutustumaan osoitteessa www.minde.fi. Mun aikoja on tarjolla rajallinen määrä ja jos kävisi niin, että et ehdi sellaista saada, niin meillä on myös muita osaavia ammattilaisia, jotka auttavat teitä suurella sydämellä,” hän jatkaa.

Verkkosivujen mukaan Antin sessiot ovat 60 minuutin pituisia ja yhden session hinnaksi tulee 199 euroa. Antti tapaa asiakkaansa etänä, eli kasvotusten ex-popparia ei kuitenkaan pääse tapaamaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos