Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anssi Kela tyri tyttärensä kanssa ja pyysi somelta apua: tässä lopputulos

Anssi Kela tyri tyttärensä kanssa ja pyysi somelta apua: tässä lopputulos
Instagram / @anssikela

Muutama päivä sitten Anssi Kela kertoi Instagramissa, että hän oli tyrinyt tyttärensä kanssa. Tytär olisi halunnut Halloweeniksi Stranger Things-sarjasta tutun Eleven-asun, mutta ne oli myyty loppuun joka paikasta. Tytär oli mennyt itkien nukkumaan. Kela julkaisi siis Gramissa avunpyynnön faneilleen.

Ilmeisesti sosiaalisen median voima todisti itsensä ja Kela sai apua ongelmaansa asun löytämisessä.

”Postasin toissapäivänä avunpyynnön: lapsen hartaasti odottama halloween oli menossa pilalle, koska me vanhemmat olimme unohtaneet hommata Stranger Things -asun, jonka tärkeyttä meille oli kyllä korostettu jo viikkoja sitten.”

”Huomasimme kauhuksemme, että oikeanlaiset Eleven-asut olivat lopussa suurinpiirtein koko maapallolta. Hätäpäissäni tartuin viimeiseen oljenkorteen: somen voimaan.”

”Se on kuulkaa parhaimmillaan aika hyvä voima. Nyt kaksi vuorokautta myöhemmin halloween on pelastettu: juuri oikeanlainen mekko teemaan sopivine laukkuineen löytyi käytettynä Turusta, vaimo bongasi nettikirppikseltä takin, sukat tussasin itse. Nyt pieni Stranger Thingsin ystävä oikein kuplii iloa ja tyytyväisyyttä. Enää tussilla 011-tatuointi ranteeseen — ja tietysti tippa tekoverta valumaan sieraimesta. Sitten oma Elevenimme onkin valmiina huomisiin juhliin.”

Kela kiittää päivityksessään hartaasti kaikkia apua tarjonneita.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos