Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anniina Valtonen teki paljastuksen lapsestaan: kylmät väreet!

Anniina Valtonen teki paljastuksen lapsestaan: kylmät väreet!
Instagram / @anniinavaltonen_puoli7

Meteorologi Anniina Valtonen sai viime vuoden puolella ensimmäisen lapsensa ja kertoi tuolloin somessa, ettei aio paljastaa lapsestaan mitään.

Nyt hän on kuitenkin tehnyt poikkeuksen. Anniina nimittäin paljasti kylmiä väreitä aiheuttavan yksityiskohdan lapsensa syntymäajasta.

”En usko hömpötyksiä. En harrasta manifestointia. En seuraa trendejä. En edes osaa kertoa horoskoopistani mitään ekstraa. Jokaisella on omat kiinnostuksen kohteet. Se on hienoa ja niin kuuluu olla. Aina on kuitenkin hyvä pitää mieli avoimena ja olla utelias itselle uusia ja vieraita asioita kohtaan,” Anniina sanoo.

”Tästä päästään niihin enkelinumeroihin ja pienen pieneen tiedonjyväseen lapsestani. Lapseni syntyi kello 11:22. Vieläpä niin, että avustava lääkäri kysyi ”oliko se 11:23?”, johon hoitava lääkäri totesi, että ”ei, tarkistin ja syntyi kello 11:22”. Kello 11:22 on Niinan juttuja kuunnelleena enkelinumero,” Anniina jatkaa.

”Uteliaisuuttani päätin tarkistaa, mitä lapseni syntymäaika tarkoittaa.”

”Tupla ykköset tarkoittavat uuden alkua ja sitä, kuinka ajatuksilla voi manifestoida elämäänsä unelmiensa kaltaiseksi. Tupla kakkoset tarkoittavat, että manifestointi tuottaa tulosta ja kaikki järjestyy parhain päin. Ne kylmät väreet,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos