Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anna Puun yllättävä vessakokeilu Keniassa: kuvasarja!

Anna Puun yllättävä vessakokeilu Keniassa: kuvasarja!
Instagram / @annapuuofficial

Laulaja Anna Puu on paraikaa Afrikassa Keniassa tutustumassa avustusjärjestö Mifuko Trustiin. Järjestön tehtävänä on muun muassa parantaa käsityöläisten asemaa ja yhteisöjen yleistä elämänlaatua.

Anna vieraili Jane Mutalan tilalla, jonne naiset kokoontuvat muun muassa punomaan korjeja, viettämään aikaa yhdessä ja juttelemaan. Tilalla oli myös otettu käyttöön uusi ulkohuussipilotti, jota Anna pääsi testaamaan.

”Janen pihamaalla on Mifuko Trustin ekologisen kuivakäymälän pilotti (aikaisemmin käytettiin kuoppakäymälää, jonka käyttöikä on max 10 vuotta). Pilottikäymälän käytyä liian pieneksi tälle isolle naisryhmälle, pihaan rakennettiin uusi esteetön kuivakäymälä sekä peseytymistila. Testasin, toimi!” hän kirjoittaa julkaisemansa kuvasarjan yhteydessä.

Käymälän tuote puolestaan otetaan hyötykäyttöön, sillä se levitetään lannoitteena pienviljelmille.

”Kuivakäymälöistä taas saadaan aikanaan tärkeää orgaanista lannoitetta pienviljelmille. Jane kasvattaa intohimoisesti samballaan muun muassa maissia, mangoa, sitrushedelmiä, papaijaa, yrttejä, lehtikaalia, pinaattia ja banaania. Ja voi luoja oli muuten elämäni parhaat mangot,” Anna lisää.

Anna on julkaissut klippejä matkastaan myös Instagramin tarinoissaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos