Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anna Abreu latasi suorat sanat median toiminnasta: kaksimieliset otsikot ja ulkonäkökommentit raivostuttavat

Anna Abreu latasi suorat sanat median toiminnasta: kaksimieliset otsikot ja ulkonäkökommentit raivostuttavat
Instagram / Anna Abreu

Laulaja Anna Abreu on ollut otsikoissa jo vuodesta 2007 saakka, kun hän sijoittui toiseksi Idols-kilpailussa. Hiljattain hän kertoi MTV Uutisille, että on kyllästynyt siihen, miten media on viime aikoina revitellyt otsikoilla.

“Ne ovat sellaisia, että revitään kaksimielisiä, tosi mauttomia otsikoita ihan mistä vain. Se maailma, missä me eletään, valitettavasti se on näin, että mitä tahansa nainen tekee, niin se tuodaan aina ulkonäön kautta esiin,” Abreu sanoo.

“Jos menen Emma-gaalaan ja voitan palkintoja, väitän, että ensimmäiset, isoimmat ja luetuimmat ovat valitettavasti ne, mitä mulla oli päällä. Totta kai se harmittaa, mutta me eletään tässä maailmassa ja toivon, että se alkaa pikkuhiljaa muuttumaan,” hän jatkaa.

Anna julkaisi hiljattain uuden singlen, Kaikki paitsi sydän. Monet fanit olivat löytäneet biisin TikTokista jo ennen sen julkaisua, kun Anna julkaisi videon, jossa hän fiilisteli uutta biisiä. Video lähti leviämään ja pian monet fanit olivat julkaisseet omia videoitaan.

“Siinä vaiheessa oli satoja videoita, missä jengi fiilistelee tuota biisiä ja jakaa omia tarinoitaan. Huomasin, kuinka se resonoi ihmisiin. En ole kuullut, että näin olisi aiemmin tapahtunut Suomessa. Olen kyllä superinnoissani siitä, että ihmiset ovat löytäneet biisin jo ennen kuin se on julkaistu.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa ilmoitukset
Lähetä ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni