Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Amber Heard latasi hyytäviä syytöksiä Deppistä: väitti Deppin raiskanneen hänet lasipullolla

Amber Heard latasi hyytäviä syytöksiä Deppistä: väitti Deppin raiskanneen hänet lasipullolla
Instagram / @jennifurrball_19

Yhdysvaltoen Virginiassa Johnny Depp ja Amber Heard ovat jo viikkokausia astuneet oikeussalin ovista sisään entisen avioparin syytellessä toisiaan pahoinpitelystä.

Deppillä oli jo oma vuoronsa puhua tapahtumista ja nyt on Heardin vuoro. People-lehti kertoi siitä, kuinka Heard syytti Deppiä raiskauksesta. Hän kertoi Deppin raiskanneen hänet lasipullolla vuonna 2015 pian sen jälkeen, kun he olivat menneet naimisiin.

Heard kertoi Deppin painaneen hänet työtasoa vasten niin, ettei hän päässyt ylös. Sitten Depp oli hänen sanomansa mukaan työntänyt lasipullon hänen sisäänsä.

“Katsoin hänen silmiinsä, enkä nähnyt häntä enää. Se ei ollut hän, tilalla oli mustaa. En ole ollut eläessäni niin peloissani. En nähnyt häntä. Hän katsoi minuun. Yritin päästä läpi ja löytää hänet, sanoa jollakin tavoin, että siinä olin minä. Yritin päästä läpi Johnnyn luo. En nähnyt häntä. En kyennyt näkemään häntä lainkaan,” Heard kertoi oikeudessa.

“Pääni hakkasi baarin takaosaa vasten enkä pystynyt hengittämään. Muistan yrittäneeni nousta ylös kertoakseni, että hän satutti minua. En pystynyt hengittämään. En saanut yhteyttä häneen. En päässyt ylös,” hän todisti Peoplen mukaan.

Heard sanoi, ettei tiennyt, oliko pullo ehjä vai rikkinäinen. Hän kertoi myös rukoilleensa, ettei lasia jäisi hänen sisälleen. Heard ei pystynyt kertomaan, kuinka seksuaalinen välivalta päättyi.

“Muistan vain olleeni kylpyhuoneessa. Muistan yökkäilleeni, muistan sen äänen, joka minusta kuului. Muistan, että menetin rakkoni hallinnan. Muistan vain yökkäilleeni, lattialla oli verta,” Heard kertoi.

Depp ei kuitenkaan jäänyt sanattomaksi, vaan hänen edustajansa sanoi tämän todistuksen olleen Heardinn “elämän suurin esitys.”

“Sillä välin kun Heardin tarinat ovat jatkaneet kasvamistaan sopivilla yksityiskohdilla, herra Deppin muistot ovat pysyneet täsmälleen samanlaisia kuuden kivuliaan vuoden ajan aina siitä saakka, kun ensimmäiset syytökset esitettiin,” Deppin edustaja kommentoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni