Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Alma Hätönen auto-onnettomuudessa: ”… nyt kävi pahasti”

Alma Hätönen auto-onnettomuudessa: "... nyt kävi pahasti"
Instagram / @almahatonen

Juonataja Alma Hätönen joutui auto-onnettomuuteen. Alma kertoi Instagramissa, että heidän autonsa joutui liirtoon Nelostiellä ja osui kaiteeseen, eikä mitään ollut tehtävissä.

”Nelostiellä auto lähti liirtoon, eikä mitään ollut tehtävissä. Tuun ikuisesti muistamaan sen hetken, kun näen, että ollaan ajamassa kaidetta päin ja edessä on kymmenien metrien pudotus. Ehdin ajatella, että nyt kävi pahasti,” Alma kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa videon yhteydessä.

Onneksi Alma ja kumppanit ovat kunnossa, eikä kenellekään käynyt pahasti.

”Kaide antoi periksi ja auto otti osumaa, mutta jonkun suojeluksen ansiosta kenellekään ei sattunut mitään. Ei meille, eikä muille. Shanti oli turvavöissä ja niiden ansiosta papparainen sekä me ollaan kunnossa. Takana olleet rekat pysähtyivät ja jäivät turvaamaan tilannetta. Heti yksi auto pysähtyi meidän luo. Kiitos sinä tuntematon nainen, joka tarkistit meidät, hoidit meille takit päälle ja odotitte tyttäresi (?) kanssa pelastuslaitoksen paikalle.”

Alma kiitteli myös hinauspalvelua ja poliisia erinomaisesta työstä.

Hän muistuttaa samalla olemaan varovainen liikenteessä, sillä koskaan ei tiedä, milloin sattuu pahasti.

”Me ajetaan paljon pitkää matkaa ja tätäkin väliä useita kertoja vuodessa. Tämä oli iso muistutus siitä, miten nopeasti kaikki voi muuttua. Vaikka auto meni ja varmaan joulun suunnitelmatkin, olo on vaan äärettömän kiitollinen,” hän kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos