Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Aamulypsyn toiminta kuin huono sketsi: naistenpäivän lähetys aiheutti närää

Aamulypsyn toiminta kuin huono sketsi: naistenpäivän lähetys aiheutti närää
Instagram / @radiosuomipop

Radio Suomipopin Aamulypsyn toiminta on aiheuttanut närää. Artisti Annukka julkaisi omassa Tiktokissaan tyhjentävän videon, jossa hän puhuu Aamulypsyn naistenpäivän lähetyksestä.

Aamulypsyyn juontojoukkoihin kuuluvat Janni Hussi, Tuukka Ritokoski, Ilkka Ihamäki, Juuso Mäkilähde ja Tinni Wikström.

Annukka sanoo Tiktokissaan, että vaikka naistenpäivän oikea tarkoitus menee monilla kokonaan ohi, suurten mediatalojen pitäisi tietää sen merkitys. Hän lisää, etteivät naisten oikeudet ole aina olleet sitä, mitä ne ovat nykyään, ja että naistenpäivänä näistä asioista tulisi keskustella ja naisia tulisi nostaa esiin.

Aamulypsyllä tämä konsepti kuitenkin heitti häränpyllyä.

”Mielestäni se Suomipopin naistenpäivälähetys oli ihan kuin sketsiohjelma. Naistenpäivänä, jolloin esimerkiksi naisten kokemaa työsyrjinnästä pitäisi valottaa. Niin sellaisena päivänä he laittavat Tinnin ja Jannin vähän niin kuin sinne nurkkaan istumaan. He eivät oikein puhuneet koko lähetyksen aikana mitään. He saivat kukkia,” Annukka sanoo videollaan.

Hän kritisoi myös sitä, että Aamulypsyyn kutsuttiin esiintymään kaksi miespuolista esiintyjää: Pete Parkkonen ja Juha Tapio.

”Ja sitten miehet keskustelevat keskenään siitä, ketkä ovat heidän elämässään merkityksellisiä naisia. Ja vieraiksi tulevat Juha Tapio sekä Pete Parkkonen. Jannin ja Tinnin tehtävä on vain kuunnella näitä miehiä, ja itkeä heidän kauniille lauluesityksille,” hän jatkaa.

Annukka lisää myös, että lähetyksessä miehet höpöttelivät omista työprojekteistaan.

”Olisiko tässä ollut Suomipopille hyvä paikka nostaa naisartisteja. Ottaa vieraaksi sinne vaikka kaksi naisartistia, ja antaa heille tilaa sekä lähetysaikaa.”

”Janni ja Tinni olisivat voineet puhua heidän naisesikuvista, mitä naisena oleminen heille tarkoittaa ja merkitsee.”

Annukka oli pettynyt lähetykseen, eikä hän ollut ainoa.

”Mutta ei. Sen sijaan naiset istuivat siellä pöydän nurkassa kukkapuskat kädessä. Ja miehet juttelivat omista uristaan ja itkettivät kauniilla laululla naisia. Pete Parkkonen ja Juha Tapio ovat aivan ihania, mutta Suomipopilla olisi ollut todella hyvä sauma nostaa naisia,” Annukka päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

@annukkaofficial Ehkä ensi vuonna naisilta voisi naistenpäivänä kysellä radiossa kuulumisia 😆❤️ Mutta onhan ne kukatkin kivoja 🌹😁 No hate, mutta pliis ens vuonna vähän paremmin eiksje ☺️👍🏻 #fyp #suomitiktok #annukkavärjää #naistenpäivä #radiosuomipop ♬ alkuperäinen ääni – Annukka

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos