Pidetään yhteyttä

Huumori

Nainen puhui unissaan exästään: kumppani joutui putkaan tapahtuman seurauksena!

Nainen puhui unissaan exästään: kumppani joutui putkaan
AOP

The Smoking Gun kertoi hiljattain floridalaisesta pariskunnasta, jolla oli mielenkiintoinen yöllinen riita – tosin riidan toinen osapuoli oli hädin tuskin hereillä.

Yhdysvaltojen Floridan osavaltion Tampa Bayn alueessa asuvan 23-vuotiaan Alexis Talleyn tyttöystävä sai ikävän herätyksen keskellä yötä. Talleyn 21-vuotias tyttöystävä oli nimittäin puhunut unissaan exästään Talleyn kuullen. Talleyn tyttöystävä heräsi siihen, että Talley haukkui hänet pystyyn ja mottasi häntä nyrkillä useaan otteeseen.

Uhri kertoi poliisille heränneensä siihen, että Talley haukkui häntä kovaäänisesti ja sanoi tämän puhuneen unissaan exästään. Sen jälkeen Talley oli alkanut lyödä häntä nyrkillä kasvoihin useita kertoja.

Poliisi pidätti Talleyn ja hänet määrättiin lähestymiskieltoon tyttöystävänsä kanssa.rbaal Talley itse väitti, että tilanteessa kärjistyi verbaalinen riita, mutta ei myöntänyt lyöneensä tyttöystäväänsä. Naisen vammat olivat Talleyn mukaan tulosta aikaisemmasta riidasta.

Talleyllä on jo pitkä rikosrekisteri entisestään, sillä hänet on aikaisemmin pidätetty muun muassa marijuanan hallussapidosta, ajoneuvon kuljettamisesta alkoholin vaikutuksen alaisena ja pahoinpitelystä.

Talley on nyt vapaalla jalalla ja odottaa oikeudenkäyntiä asian tiimoilta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos