Pidetään yhteyttä

Huumori

Kynttelikköön rakastunut nainen kertoo kokemuksiaan: ”Haluan avata ihmisten silmät”

Kynttelikköön rakastunut nainen kertoo kokemuksiaan: "Haluan avata ihmisten silmät"
Youtube / Truly

Nainen nimeltään Amanda Liberty kertoi hiljattain Trulylle, että hän rakastaa
kynttelikköään, jonka hän on nimennyt Lumiereksi. Ensimmäisen kerran hän huomasi rakastuneensa esineeseen vasta ollessaan teini-ikäinen. Tällöin hän rakastui omaan rumpusettiinsä.

Sittemmin Iso-Britanniassa asuva Amanda rakastui vielä Amerikan lippuun. Hän sanoo, että siitä hän ei puhu kovin paljon. Tämän ihastuksen jälkeen hän rakastui Vapaudenpatsaaseen, jonka replikaatioita löytyy hänen kodistaan useita.

Vasta myöhempinä teinivuosina hän tajusi, että rakastaa esineitä eikä ihmisiä. Hän kertookin nyt, että haluaa avata ihmisten silmät ja kertoa kokemuksestaan maailmalle. Hän on vuosien varrella saanut paljon kritiikkiä aiheeseen liittyen, mutta hän sanoo myös, että on oppinut hyväksymään itsensä ja on onnellinen.

Nykyään hän rakastaa kynttelikköä nimeltään Lumiere, jonka hän osti Ebayn kautta Saksasta. Hänen talostaan löytyy tosin useampiakin kynttelikköjä, jotka ovat kaikki erilaisia.

Hän lisää, että teit mitä tahansa, jollakin on aina jotain sanottavaa. Hän toivoo, että tulevaisuudessa maailma olisi hyväksyväisempi ja ymmärtäväisempi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos