Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Danny on huomannut mielenkiintoisen asian suomalaisista maailmalla

Seiska: Danny on huomannut mielenkiintoisen asian suomalaisista maailmalla
Instagram / @helmiloukasmaki

Musiikkineuvos Danny veti toissa perjantaina kiertueensa päätöskonsertin Fuengirolassa. Konsertti oli loppuunmyyty ja yleisö odotti Dannya innokkaasti. Myös hänen avustajansa Helmi Loukasmäki astui lavalle.

Seiska oli paikalla konsertissa ja jututti Dannyä.

Danny oli selvästi hyvillään päätöskonsertin suosiosta.

”Onhan se hämmästyttävää, että tällainenkin 1960-luvulta tuleva muumio saa näin suuren suosion ja kannustuksen,” Danny sanoi Seiskalle. Danny aloittikin uransa jo vuonna 1964.

Danny on käynyt useaan otteeseen Espanjan Aurinkorannoilla ja kertoo, että siellä on vahva suomalaisyhteisö. Paljon matkustanut Danny on myös huomannut, että suomalaiset tukevat toisiaan.

”Mielestäni on hienoa, kuinka voimallinen suomalaisyhteisö Aurinkorannikolla on. On paikallista mediaa, yrittäjyyttä ja aitoa elämän makua. Kaiken sen kruunaa mainio ilmasto ja valoisa mieli. Minulle on jäänyt käsitys, että suomalaiset auttavat ja tukevat toisiaan. Yhdessä puuhataan ja toimitaan, nautitaan ja eletään,” Danny huomautti Seisklle.

Danny kertoi myös monien hänen ystäviensä asettuneen Aurinkorannoille. Seiskan mukaan Danny itsekin harkitsi taannoin muuttamista Fuengirolaan.

”En yhtään ihmettele, miksi läheisiäni on muuttanut näihin maisemiin. Minäkin kaipaan aurinkoa ja lämpöä, ja aina kun olen töiltäni ehtinyt, olen lomaillut lämpöisillä seuduilla. Kreikassa Rodos on yksi suosikkisaareni, ja Thaimaassa olen viihtynyt useina vuosina sydäntalvisin.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos