Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Scarlett Johansson ja Disney päässeet sopuun – oikeuskanne peruttu

Scarlett Johansson ja Disney päässeet sopuun - oikeuskanne peruttu
AOP

Hiljattain uutisoitiin siitä, että Scarlett Johansson oli haastanut The Walt Disney Companyn oikeuteen sopimusrikkomuksesta. Oikeuskanteen taustalla oli se, että Johansson olisi menettänyt paljon tuloja The Black Widow -leffan levityksen takia. Sopimuksen mukaan suuri osa Johanssonin tuloista olisi ollut sidottu elokuvateattereiden lippumyyntiin, mutta Disney oli samanaikaisesti päättänyt laittaa leffan suoratoistopalvelu Disney+ -kanavalle. Johansson olisi siis menettänyt miljoonia dollareita.

Unilad kertoo nyt, että osapuolet ovat kuitenkin pääseet yhteisymmärrykseen ja oikeuskanne on peruttu.

”Haaste laitettiin alulle, koska Disney on päättänyt rikkoa Scarlettin sopimusta. He ovat muutenkin siirtäneet tuloja niin, että ne tulevat yhä enemmän Disney+-palvelusta, jolloin näyttelijät ja muut yhteistyökumppanit eivät mahdu yhtälöön,” Johanssonin agentti kertoi elokuussa.

Johansson on iloinen siitä, että erimielisyydet on ratkaistu.

”Olen iloinen, että olemme ratkaisseet erimielisyytemme. Olen äärimmäisen ylpeä kaikesta yhteistyöstä ja olen nauttinut työskentelystä luovassa ympäristössä. Odotan innolla tulevaisuutta,” Johansson kommentoi asiaa.

Myös Disneyn toimitusjohtaja Alan Bergman kommentoi.

”Me arvostamme hänen sitoutumistaan Marvel-universumiin ja odotamme, että työskentelemme myös jatkossa useiden projektien parissa.”

The Black Widow on Marvelin uusi elokuva, jonka trailerin pääset katsomaan alta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos