Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nämä ihmiset Rita Niemi-Manninen bannaa nopeasti: ”Hulluhan sitä itse olisi”

Nämä ihmiset Rita Niemi-Manninen bannaa nopeasti: "Hulluhan sitä itse olisi"
Instagram / @ritaniemiofficial

Hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen avautui hiljattain sosiaalisessa mediassa törkypuheesta ja ikävistä kommenteista.

”Jotkut ihmiset siirtää omaa pahaa oloaan ja vajavaisuuttaan suhun täällä sosiaalisessa mediassa. Ainoa oikea tapa reagoida on pistää estoon ja ymmärtää, että henkilöllä on paha olo ja olla ottamatta siitä osumaa itseen. Paskanjauhantaa ja oksentamista on täällä nykyään niin paljon, että jos ei ala vetää rajoja siihen kuka rääkyy seinällä tai inboxissa niin hulluhan sitä itse olisi,” Rita kirjoittaa.

Hän sanoo monien pukevan ikävät kommentit rehelliseksi kritiikiksi.

”Oon tajunnut aikoja sitten sellaisen seikan, että yksikään fiksu ja elämäänsä tyytyväinen ihminen ei räävi turpaansa toisen seinällä ja yritä selitellä sitä rehelliseksi kritiikiksi. Kritiikki ja kysymykset on aivan eri kuin v***uiluasenteella kirjoitetut dissaavat kommentit,” hän jatkaa.

Rita myös itse estää tällaiset ihmiset nopeasti ja kannustaa myös muita tekemään samoin.

”Mä toivon, että jokainen täällä vetää rajat omalla seinällään ja painaa ”estä henkilö” aivan samantien. Sellaisilla kyttääjillä ei vaan kertakaikkiaan tee mitään. He voivat pitää omat bileensä muilla sivustoilla, he kyllä löytää toisensa ja liittoutuvat. Siellä se sokea taluttaa sokeaa,” Rita päättää.

Seuraajat ovat olleet samoilla linjoilla Ritan kanssa ja kommentoineet julkaisuun ahkerasti.

”Olen oivaltanut saman. Ne ketkä yrittää siirtää epävarmuutta suhun, on aivan turhaa tuhlaa omaa kallista energiaa semmosiin ihmisiin!” yksi kommentoi.

”Joo ihan samaa oon miettiny, nää henkilöt ei kuitenkaan uskaltaisi nenän edessä haukkuu, on nii helppo somessa mustamaalta ja haukkua toisia, ja muka väittää et on sananvapaus, tai tää oli vaan kritiikkiä,” seuraava sanoo.

”Juurikin näin. Erikoista räävinnässä on se, että aika harvalla niistä palan jauhajista olis pokkaa sanoa asiat päin näköä,” kolmas sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos