Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maria Veitolan naseva kommentti hapannaamaisen helsinkiläisen viestiin: mitään ei jäänyt epäselväksi

Maria Veitolan naseva kommentti hapannaamaisen helsinkiläisen viestiin: mitään ei jäänyt epäselväksi
Instagram / Maria Veitola

TV-persoona Maria Veitola juhli eilen 12.6. Helsinki-päivää monien muiden paikallisten tavoin. Hän julkaisi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän poseeraa kirkkaissa ja piristävissä vaatteissa.

Kuvasarjan toinen kuva kuitenkin saa monet pyörittelemään päätään. Eräs ”Kerttu-Kaarina” nimittäin tuli lankoja pitkin suoraan Marian inboxiin.

”Säkin diggaat kaikista sateenkaariporukoista, vaan siksi et pysyisit julkisuudesssa v…..karjalaimen ja nyt oot olevinas niiiiin stadilainen. On niin läpinäkyvää…..!!!!!,” eräs ”Kerttu-Kaarina” kommentoi.

Maria ei jäänyt sanattomaksi.

”Olen junantuoma karjalainen helsinkiläinen ja ylpeä itäisistä juuristani. Karjalaisuus on tärkeä osa identiteettiäni. Ensimmäiset vuodet Helsingissä 90-luvun puolivälissä meni osin taustaani häveten,” hän kertoo taustastaan.

”Yritin kovasti päästä sisälle kaupunkiin, mutta aina jostain nurkan takaa pelmahti joku uuvatti, joka muistutti, etten muuten kuulu tänne ja Kehä III ulkopuolella on vain juntteja, vaikkei itse sanoja ollut koskaan käynyt muualla kuin korkeintaan Turun Ruisrockissa,” hän jatkaa nasevasti.

Hän miettii seuraavaksi, että mitä ihmeen sisäsiittoisuutta ”oikeat” helsinkiläiset suojelevat.

”Voi hyvänen aika. Mitä ihmeen sisäsiittoisuutta te Kerttu-Kaarinan tyyppiset ”oikeat”, paljasjalkaiset helsinkiläiset oikein suojelette? Naurattaa,” hän sanoo nasevasti.

”Niin sitä vaan, että kyllä tänne mahtuu. Itse ajattelen, että helsinkiläisyys muodostuu kaikista niistä, jotka juuri nyt täällä elävät ja tätä kaupunkia kunnioittavat, elävöittävät ja rakastavat.
Kerttu-Kaarinat ja muut hapannaamat voivat vaikka pulahtaa mereen, se helpottaa aina.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos