Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Madonna makoili pöydällä kesken tv-haastattelun – juontaja jäi sanattomaksi

Madonna makoili pöydällä kesken tv-haastattelun - juontaja jäi sanattomaksi
AOP

Madonna nähtiin hiljattain suositussa ohjelmassa The Tonight’s Show Starring Jimmy Fallon. Ohjelmassa keskusteltiin hänen uudesta Madame X -dokumentistaan, jossa käsitellään muun muassa hänen kiertue-elämäänsä kulissien takaa. Madonna julkaisi myös vuonna 2019 samannimisen albumin.

”Taide on tärkeä osa elämäämme, ja en usko, että ihmiset vaalivat sitä tarpeeksi. Olen saanut paljon inspiraatiota kirjailija James Baldwinilta. Lainaan usein hänen lausettaan, joka kuuluu: ”Artistit ovat täällä häiritsemässä rauhaa”,” kertoo Madonna, kun juontaja kysyy, mitä albumi hänelle tarkoittaa.

Keskustelun aikana Madonna yhtäkkiä kiipesi Fallonin pöydälle ja vilautti yleisölle. Juontaja hämmentyi ja yritti jopa peitellä Madonnan takalistoa takillaan.

Tämän jälkeen Madonna istui alas ja kysyi Fallonilta, miltä tuntuu jutella vaihteeksi aikuisen kanssa sen sijaan, että hän haastattelisi jatkuvasti ”lapsia.” Fallon vastasi lausahdukseen nasevasti kysymällä, että jutteleeko hän nyt sitten aikuisen kanssa. Madonna vastasi tähän ”en ole varma.”

Alla olevan videon kohdasta 1:41 näet hupaisan kohtauksen, joka jätti itse kunkin sanattomaksi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos