Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Henna Kalinainen varoittelee uusia julkkistyttöjä: ottaa puheeksi Iida Vainion ja Helmi Loukasmäen

Henna Kalinainen varoittelee uusia julkkistyttöjä: ottaa puheeksi Iida Vainion ja Helmi Loukasmäen
Instagram / Henna Kalinainen

Julkisuuden pyörteisiin itsekin aikanaan joutunut Henna Kalinainen kirjoitti hiljattain blogissaan siitä, kuinka julkisuus voi olla todella raadollista. Huono maine voi seurata jopa vuosikausia. Hän sanoo, että nuoret naiset eivät välttämättä edes ymmärrä, millaisia seuraamuksia julkisuudella voi olla.

”Tällä tavalla jälkiviisaana sitä haluaisi jopa varoittaa muita. Huono maine, kun ei hevillä harteilta lähde ja se saattaa seurata pahimmassa tapauksessa jopa lopun ikää mukana,” Henna kirjoittaa Metropolin blogissa.

Hän ottaa blogissaan puheeksi muun muassa Iida Vainion ja Helmi Loukasmäen.

”Kauhulla olen seurannut minkälaista polkua esimerkiksi tämä Iida lähtee kulkemaan, kun tuntuu, että jopa monet julkkismiehet tuntuvat haluavan ottaa ilon irti tytöstä, mutta samaan aikaan naureskelevat hänelle,” Kalinainen kirjoittaa.

”Huomasin myös kuinka herkkänä tämä Iida on jo nyt, kun hän koittaa jokaisen uutisoinnin kommenttiosiossa itseään puolustaa. Totuus kun on se, että julmuus ei lopu vaikka kuinka selittelisi ja ilkeät kommentoijat keksivät aina lisää haukuttavaa.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos