Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Amanda Harkimon vaalilupaukset saivat tylyn vastaanoton: ”Naurettavaa”

Amanda Harkimon vaalilupaukset saivat tylyn vastaanoton: "Naurettavaa"
Instagram / @djamandaharkimo

DJ Amanda Harkimo on ehdolla eduskuntaan Uudellamaalla. Hän kirjoitti vaalilupauksistaan Instagramissa ja kehotti seuraajiaan äänestämään.

Amanda sanoo, että vaikkei hän ole poliitikko, hän on saanut seurata vierestä muun muassa Hjallis ja Joel Harkimon poliitikkouraa. Nyt Amanda on itsekin valmis astumaan isoihin kenkiin.

”Suomessa eduskunnassa paljon puhutaan muutoksista mitä pitää tehdä mutta mitään ei tapahdu.
Siitä syystä me tarvitaan Liike Nytille lisää ehdokkaita, eduskunta tarvii uudenlaista puoluetta joka uskaltaa tehdä asioille jotain ja kantaa vastuuta ja sitä Liike Nyt on,” Amanda sanoo.

”Liike Nytin ehdokkaat tulevat erilaisista taustoista, niinku minäkin. En missään nimessä oo mikään valmis poliitikko. Liike Nytin perusidea on saada ihmiset mukaan päätöksentekoon ja siihen mä uskon että mulla on hyvät mahdollisuudet,” hän jatkaa.

Amanda sanoo haluavansa vaikuttaa etenkin hyvinvointiin, mielenterveyteen ja liikkumiseen.

”Asiat joihin mä haluaisin vaikuttaa on ihan ykkösjuttuna nuorten hyvinvointi, mielenterveys ja liikkuminen. Tällä hetkellä työkyvyttömistä nuorista suurin osa on sitä mielenterveysongelmien takia. Nuoret on meidän tulevaisuus ja niiden hyvinvointiin, koulutuksiin pitää ehdottomasti panostaa enemmän.”

Hän lisää, että haluaa myös auttaa suomalaisia yrittäjiä.

”Yrittäjyys on toinen juttu. Oon ite ollu yrittäjänä 10 vuotta ja siitä ei Suomessa tehdä helppoa. Eikä siihen myöskään kannusteta. Yrittäjyydelle pitää olla tilaa ja mahdollisuuksia. Sääntö-Suomen sijaan haluamme yrittäjä-Suomen.”

Suomen talous huolestuttaa myös, sillä ongelmat tulisivat kaatumaan nuorten niskaan.

”Suomen talous ja velkatilanne on erittäin huolestuttava. Mitään ei ole tapahtunut talouden kasvun eteen 15 vuoteen mutta valtion velka sen sijaan kolminkertaistunut. Asialle ei tehdä mitään, ja ne ongelmat johon se johtaa, kaatuu nuorten ja meidän niskaan.”

Amandan vaalilupaukset ovat saaneet paljon kannatusta, mutta seuraajilla on ollut myös tylyä sanottavaa.

”Naurettavaa,” yksi sanoo.

”Poliitikko ei politiikko,” toinen naljailee.

”Levyjäkö meinasit mennä sinne pyörittämään. Kyllä Hjalliksen lisäks sinne 1-2 menee ehkä. Mut sä et oo joukossa,” yksi kommentoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos