Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Viivi Aaltonen huvittaa sosiaalisessa mediassa: “Viivi goes back to 2008”

Viivi Aaltonen huvittaa sosiaalisessa mediassa: "Viivi goes back to 2008"
Instagram / Viivi Aaltonen

Vuoden 2020 Miss Suomi Viivi Aaltonen osallistui hiljattain ystävänsä järjestämiin bileisiin, jossa teemana oli vuosi 2008. Viivi osallistui juhliin ja loi sitä varten asukokonaisuuden, joka muistutti hänen tyyliään kyseiseltä vuodelta.

Kukapa olisi arvannut, että Viivi oli tuolloin gootti?

“Viivi goes back to 2008. Oisitteko arvannut mun olleen aikoinaan kova emo?” Altonen kirjoittaa.

Kuvasarjassa ensimmäiset kuvat ovat Viivin uudelleenluoma tyyli, mutta viimeisimmät kuvat paljastavat, miltä hän oikeasti näytti. Uudelleenluodut kuvat olivat kaukana todellisuudesta, mutta seuraajat ihastuivat Aaltosen tyyliin. Alina Voronkova jopa kommentoi hänen olevan “söpö gootti.”

Hän kertoo, että vuonna 2008 hän piti eriparisukista, roikkuvista olkalaukuista ja erivärisistä raidoista hiuksissaan. Vuonna 2008 Viivi oli myös blondi, kuten kuvasarjan viimeisistä kuvista tulee ilmi.

“Oi, oisimpa löytänyt sellasia kuvia, kun pyysin kerran joululahjaksi sellaisia kalliita ruutugoottihousuja, jossa roikkui erilaisia kettinkejä. Vitsit mä halusin niitä housuja! Pitkän kinuamisen jälkeen sain ne – käytin kerran ja päätin että emo/goottivaihe on ohi,” Altonen kertoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset