Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Veronica Verho näyttää paljasta pintaa Instagramissa: tällaista kuvaa Veronicasta ei olla aikaisemmin nähty

Veronica Verho vähäpukeisena Instagramissa
AOP

Juontaja ja sometähti Veronica Verho (25) julkaisi hiljattain Instagramissaan harvinaisen paljastavan kuvan itsestään bikineissä. Veronicaa ei yleensä nähdä sosiaalisessa mediassa vähäpukeisena paljasta pintaa esittelemässä, mutta tämä julkaisu on varsin hemaiseva otos nuoresta naisesta.

Instagramissa julkaistussa kuvassa juontajalla on päällään vaalean violetit bikinit ja hän nauttii luonnollisen oloisena kuumasta auringosta laiturilla. Kuvasta selviää, että Veronicalla on paljon tatuointeja muun muassa reidessä ja vatsassa kokonaisen käsivarrellisen lisäksi. Ne tulevat hienosti esille tätä kuvaa tarkemmin tutkiessa.

“Muistakaa aurinkorasva,” Veronica kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Seiskan mukaan MTV ilmoitti kesän alussa, että Veronica tulee juontamaan uuden Love Island Suomi -ohjelman, joka alkaa elokuussa. Veronicaa on nähty myös juontamassa aikaisemmin Posse-ohjelmaa ja hän on myös ollut äänessä radiokanava NRJ:llä.

Veronica ja hänen kumppaninsa Juhani Koskinen ilmoittivat toukokuussa menneensä kihloihin. Huhujen mukaan kihlautuminen tapahtui jo tammikuussa, mutta he jakoivat uutisen yleisölle vasta toukokuussa neljä kuukautta myöhemmin.

Katso hemaiseva kuva Veronicasta alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset