Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Uusi käänne Angelina Jolien ja Brad Pittin oikeustaistossa – tuomari hyllytetty

Uusi käänne Angelina Jolien ja Brad Pittin oikeustaistossa
AOP

Hollywoodin seuratuin entinen pariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat käyneet kovaa kiistaa oikeudessa lastensa huoltajuudesta. Fox News kertoi hiljattain, että nyt oikeudessa on sattunut uusi käänne, joka on antanut Jolielle etulyöntiaseman.

Tuomarina toiminut John W. Ouderkirk on hyllytetty. Syynä tähän oli se, ettei tuomari ollut kertonut tarpeeksi avoimesti liikesuhteistaan Pittin asianajajan kanssa.

Muutos tehtiin viime perjantaina. Samalla keskusteltiin siitä, että pariskunnan lapset eivät ole päässeet ääneen oikeudessa.

“Tuomari Ouderkirkin eettinen rikkomus, jota tarkastellaan esiin tulleiden tietojen perusteella koskien viimeaikaisia ammatillisia suhteita Pittin neuvonantajaan, saattaa saada objektiivisen henkilön epäilemään tuomarin kykyä olla puolueeton,” tuomioistuin totesi päätöksessään.

Pariskunnalla on yhteensä kuusi lasta. Oikeus myönsi heille viimeksi yhteishuoltajuuden, mutta Jolie on vaatinus yksinhuoltajuutta.

Pitt taisteli lähipiirin mukaan asiaa vastaan vain siksi, että hän halusi lisää aikaa lastensa kanssa.

“Brad on tehnyt kaikkensa saadakseen viettää aikaa lastensa kanssa. Hän on jatkuvasti priorisoinut asioita siten, että se onnistuisi. Kun taas toinen osapuoli on tehnyt kaikkensa estääkseen sen,” sisäpiiriläinen kertoi Foxnews.comille.

Mainokset