Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Tubettaja Olli Litmanen pyytää anteeksi kritiikkiä saanutta videotaan: “Mua hävettää”

Olli Litmanen pyytää anteeksi kritiikkiä saanutta videotaan
Instagram / Olli Litmanen

Youtube-tähti Olli Litmanen julkaisi 10. heinäkuuta videon, jossa hän kertoi, miten festareille pääsee ilmaiseksi. Iltalehti kertoo hänen selvittäneen Himoksen juhannusfestareiden hintaa ja huomanneen, että liikuntarajoitteiset ja heidän avustajansa pääsevät ilmaiseksi sisään.

Videolla hän kertoo ostaneensa pyörätuolin ja nakittaneensa Ville-Valtteri Konttisen apurikseen. Kaksikko pääsikin sisälle, jonka jälkeen Konttinen kommentoi seuraavaa.

“Tää pyörätuoli oli parempi keissi kuin vippilippu oikeasti. Päästiin paremmalle paikalle ja nähdään suoraan lavalle ja artisti.”

Videolla nähtiin, kuinka Olli kärsimättömyyttään nousi pian ylös ja alkoi tanssia ja juhlia muiden mukana. Pyörätuolikin lensi roskikseen. Video sai viikonlopun aikana yli 50 000 katselukertaa ennen kuin se muuttui yksityiseksi. Se sai myös liudan kriittisiä kommentteja.

“Ällöttävä video kaikkinensa. Aikuinen mies ja vitsailee pyörätuolissa istumisesta ja koittaa hyötyä siitä rahallisesti — käsittämätöntä,” eräs kommentoija sanoi.

Nyt Olli on pyytänyt vilpittömästi anteeksi tempaustaan.

“Olen pettynyt itseeni. Mua hävettää,” Litmanen tunnustaa videolla katuvan näköisenä.

“En näköjään osannut astua vähemmistöjen tai naisten kenkiin, ja siitä olen pahoillani. Tässä on minulle todella iso kasvun paikka,” Litmanen sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset