Pidetään yhteyttä

TV

TIS-skandaali vain syvenee: Kallella myös rikostausta – jo neljäs TIS-osallistuja, jolla takanaan rikoksia

TIS-skandaali vain syvenee: Kallella myös rikostausta - jo neljäs TIS-osallistuja, jolla takanaan rikoksia
Instagram / TISuomi

Temptation Island Suomi -ohjelmasta on paljastunut kummallisuuksia viime aikoina. Seiska on selvittänyt, että Marlon Secomandilla, Jami Vainiolla ja Jere Majasella on kaikilla takanaan rikossyytöksiä.

Secomandilla on takanaan muun muassa syyte seksuaalirikoksesta, Majasella esimerkiksi pahoinpitely ja varkaus ja Vainiolla liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja petos. Nyt Seiska on saanut myös selville, että Kalle Hytöselläkin on rikostausta. Vuonna 2020 hänet on tuomittu liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä ajoneuvorikkomuksesta. Hytöstä syytettiin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja poliisi oli väittänyt ajonopeudeksi jopa 160 km/h, mutta ei voinut todistaa ajonopeudeksi enempää kuin 140 km/h.

TIS-Kalle tuomittiin 30 päiväsakkoon, mikä teki hänen tuloillaan 270 euroa.

Mielenkiintoista on se, että tuotantoyhtiö ei ole tutkinut rikostaustoja tarkemmin. Aikaisemmin tuotantoyhtiö oli sanonut, että hakemuksia käsitellessä he kysyvät rikostaustasta ja että he luottavat hakijoiden rehellisyyteen. He olivat olleet tietoisia Jere Majasen rikostaustasta, mutta muun muassa Secomandin syytökset tulivat heille yllätyksenä.

Yllätys oli suuri myös muille saarella olleille.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jatka lukemista

Mainokset