Pidetään yhteyttä

Julkkikset

TIS-Eveliina somessa: “Puhutaanko hetki tisseistä?” Kertoi, miten rintojenpienennys muutti elämän

TIS-Eveliina somessa: "Puhutaanko hetki tisseistä?" Kertoi, miten rintojenpienennys muutti elämän
Instagram / Eveliina

Temptation Island Suomi -sarjasta monelle tutuksi tullut bloggaaja Eveliina kertoi hiljattain Instagramissa, miksi halusi pienentää rintansa. Hänen H-koon tissinsä pienenivät C-kokoon kolme vuotta sitten ja hän taustoittaa nyt, miksi lähti pienennysleikkaukseen.

Eveliina kertoo, että teetti pienennysleikkauksen kunnallisella terveydellisistä syistä.

“Vaikka 3 vuotta alkaa kultaamaan muistot, muistan silti yhä sen tuskan ja itsetunto ongelmat joiden kanssa painin aiemmin isojen rintojeni vuoksi. Hartiakivut ja ryhtiongelmat oli jatkuvia. Urheillessa sai käyttää kaksia liivejä päällekkäin. Sopivia vaatteita oli vaikea löytää kun kaikki rinnoista sopivat oli vyötäröltä aivan liian isoja,” hän aloittaa.

Eve kertoo, että hänet huomattiin aina vain rinnoista.

“Ja mut huomattiin aina vain rinnoista. Olin se tissi-eve. Siispä usein koitin peittää niitä ja mielestäni onnistuin siinä suht hyvin, koska musta ei löydy paljoa todellisuutta näyttäviä kuvia ja osa jopa ihmetteli kuvien pohjalta mun pääsyä leikkaukseen.”

70H-I koon tisseistä pienennettiin kokoon C.

“Niillä keille rintarauhasen liikakasvu on ominaista, tapahtuu sitä myös helposti leikkauksen jälkeen jos painoa kertyy. Sen lisäksi, että rinnat toki laskeutuu ja muotoutuu luonnollisemmiksi ajan kanssa, niin mulla ne on myös kasvanut ainekin koolla painon vaihdellessa,” Eve kertoo.

Hän kertoo olevansa onnellinen päätöksestään ja kiittelee seuraajiaan kannustavista kommenteista.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset