Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Teemu Bergmanin juristi harkitsee rikosilmoitusta: Teemu kohtaan epämääräisiä somekirjoituksia

Teemu Bergmanin juristi harkitsee rikosilmoitusta
AOP

Viikonlopun aikana Teemu Bergmania kohtaan alkoi levitä epämääräisiä väitteitä sosiaalisessa mediassa. Pää kii -yhtyeestä tuttua Teemua syytettiin muun muassa rikoksista. Iltalehti kertoo asiasta tarkemmin.

Teemu on kiistänyt syytökset ja hänen asianajajansa Hannu Kaitaluoma harkitsee rikosilmoitusta.

“Olen lukenut näitä kirjoituksia ja osassa on riittävä perustelu rikosilmoituksen tekoon. Rikosilmoitusta harkitaan, mutta ilmoitusta emme ole vielä tehneet,” Kaitaluoma kertoo Iltalehdelle.

Kirjoituksissa ei ole mainittu Teemua nimeltä, mutta Kaitaluoman mukaan riittää, että ihmiset osaavat yhdistää, kenestä kirjoituksissa on kyse.

“Teemu on jyrkästi kiistänyt kaikki seksuaaliset syytökset, mutta huonon käytöksen hän on myöntänyt,” Kaitaluoma kertoo Iltalehdelle.

Kaitaluoman mukana kohu on ollut Bergmanille raskasta.

“Eihän tällaiseen pyöritykseen joutuminen kenellekään ole kivaa,” hän kertoo.

“Kirjoittajan pitää tuntea vastuunsa, sillä jos kirjoittaa jonkun tehneen rikoksen, väitteelle pitää löytyä riittävät perusteet. Ja vaikka nimettömänä kirjoittaa, yleensä nimet saadaan selville.”

“Muuten voi käydä niin, että perättömiä väitteitä toisesta esittävä henkilö joutuu pian leivättömän pöydän ääreen,” asianajaja muistuttaa kaikkia yleisellä tasolla.

Mainokset